Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a babakocsiról?

Figyelt kérdés
[link]
2014. jan. 23. 09:42
 1/4 anonim ***** válasza:
Totál rendben van...miért? :D
2014. jan. 23. 09:54
 2/4 anonim ***** válasza:

nagyon homályosak a képek, de azért így is látszik, hogy nagyon lekopottak a kerekei.

nem tudom eldönteni, hogy a kupolán nagy fakulás van vagy rossz a kép.

16 eFt nem rossz ár érte, ha jó műszaki állapotban van, de ezt csak személyesen, te magad tudod eldönteni.

A kerekekből nekem még az is beugrott- rá kellene kérdezni, hogy hány éves és hány gyerek használta, mert lehet, hogy nem egy.

Személyesen én mindenképpen megnézném a huzatot (a varrásoknál is, nem csak úgy ránézésre)- foltos-e, zsírfoltos-e, le lehet-e teljesen szedni a vázról, mert nagytakarítás, mosás feltétlenül kell neki.

Összecsukni-kinyitni párszor a kocsit, megfordítani, alánézni, megnézni a rugókat, kerekeket közelről.

babatáskába belülről belenézni, hogy nem szakadt-e a bélésanyaga, mert akkor az kuka.

Ha mindez OK, akkor vedd meg nyugodtan.

Szép napot.

2014. jan. 23. 12:07
 3/4 anonim válasza:

#2/2. 16000 forintért ne várj már új babakocsit!

Amúgy szerintem szuper.

2014. jan. 23. 12:59
 4/4 anonim ***** válasza:

3. válaszoló:

2. vagyok. Nem várok. Elmondtam a véleményem arról, amit látok és amit szerintem érdemes megnézni.

Egy szóval nem mondtam, hogy megvenném :)

Ezzel együtt valószínűleg hasznos lehet a válaszom a kérdezőnek.

Neked is szép napot.

2014. jan. 23. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!