Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Eladtam egy babakocsit 4 ezer...

Eladtam egy babakocsit 4 ezer Ft -ert, a vevö megkapta elkuldtem neki most reklamål fel akar jelenteni, mivel nem tetszik neki mert ållitåsa szerint koszos . Követeli vissza a penzet . Most mit tegyek?

Figyelt kérdés
2014. febr. 19. 09:51
1 2 3 4 5
 41/48 A kérdező kommentje:
Nos nem beszelek össze vissza tudom mit irtam ,mert ez igy is volt hisz ismeröse volt nem figyeltem meg annyira a kocsit ,benne volt mår dobozba de meg kelett hozzå doboz ,egyebkent meg 4 ezerert fenyeget rendörseggel)) Telefont meg nem meri felvenni akkor erre mit irjak...Egyåltalån nem åll szåndekomba visszavenni a kocsit. Nem erzem magamat csalonak es nem is vagyok az elkuldtem a kocsit .¤ ezerert meg a rendör is nevetett es megkerdezte mit vårt?)) Tehåt megirtam sajnålom es nem veszem vissza ennyi . En vettem mår kocsit neten kepröl låttam csak es bizony mivel tudtam alacsony az åra biztosan van hibåja is ,De kitisztitottam es hasznålhato volt.Csak håt ezek szerint ö inkåbb kukåba dobja mert nem tisztitja ki ) Nos ez mår az ö dolga azt csinål vele amit akar.
2014. febr. 21. 23:19
 42/48 anonim ***** válasza:
100%
Én azért kíváncsi lennék azokra a hirdetési képekre!!!
2014. febr. 21. 23:24
 43/48 anonim ***** válasza:
83%

'Kedves' kerdezo!

Nagy butasag volt bemasolni a beszelgeteseket, igy mindenki szamara nyilvanvalova valt, hogy a 'bunbakk' a storyban TE vagy!

Mi ez az ellentmondast?

-" igaz ezer eve nem hasznåltam a kocsit" / "Enn nem használtam a kocsit ismerősöme volt aki elegedett volt"

Nem mindegy, hogy regen vagy soha!

Miert csak azutan kezdted el ecsetelni a vevonek, hogy te igazabol nem lattad a kocsit es nem is a tied mikor mar a futar uton volt vele? Miert nem tajekoztattad a vasarlas elott? Hogy mertel eladni valamit amit soha nem lattal? Most akkor ki is csomagolta be a babakocsit?

Enyhen szolva is hazudsz mint a vizfolyas. Es meg ha a rendorseg nem is tud mit kezdeni veled, majd a Jo Isten bizony megbuntet! Szegyelheted magad, hogy 4000 ft-ert igy atvertel valakit, allitasod szerint ez az osszeg semmi, igen teny hogy nem egy nagy osszeg (bar sztem ezert is kemenyen meg kell dolgozni manapsag) de egy kaka kupacert senki nem akar fizetni. HAZUG, CSALO vagy!!!!!

Sztem a lejaratas a minimum amit erdemelsz, ha mar a torveny nem tud veled mit kezdeni!

Es a vegere mar csak annyit kerdeznek : Megerte 4000 ft.-ert + a posta koltsegert eladni a BECSULETED? (ha volt egyaltalan) ... Szep napot!

2014. febr. 22. 06:15
 44/48 A kérdező kommentje:
Nem hasznålta a kocsit en meg egyåltalån nem .Es nem buntet meg a jo Isten ugyanis ez igy volt es en hiszek Istenben , es egyåltalån nem kell feljek mert nem hazudtam es nem loptam ..
2014. febr. 22. 10:01
 45/48 A kérdező kommentje:
Neked meg kedves utolso ha hiszel Istenben tudnod kene hogy nem te mondasz iteleletet nem itelkezhetsz felettem csak egy valaki Isten ) Es nem felek es becsuletes vagyok.!
2014. febr. 22. 10:10
 46/48 anonim ***** válasza:
52%

Szerintem ez már kicsit durva, ami folyik, főleg a facebook-on.

Elolvastam, megnéztem a képeket, és szóhoz sem jutok. Én is vettem már nagyon sok babakocsit, és igen, sokszor belefut az ember ilyenbe. De ilyen tételnél nem érdekelne, hogy koszos, be az autómosóba, 500 ft-ból magasnyomásúval, habbal simán tisztára lehet mosni. A vaterán jellemző, hogy pl. az 1 ft-os aukcióknál kötözködik a vevő egy-két hiba miatt...ne már, aki ilyen áron vesz babakocsit, az számoljon hogy bibije van. Jelen esetben az, hogy koszos. Én úgy gondolom, hogy alapból kimosom, áttisztítom a használt holmikat a gyerekemnek, és a babakocsi is ez a kategória, sőt...

Vadi újat lehet kapni, igaz, más márkát, 10.000 körül, szóval a vevő is megéri a pénzét. Arról nem beszélve, hogy elindít egy lavinát, aztán 2 napig nem szól hozzá, és amit az admin csinált a fb-on, na, az is gusztustalan.

Én megértem mindkét felet, tényleg gáz a kocsi, és nem szóltál előre, az nem mentség, hogy nem a tied volt, nem számít, legalább annyit odaírhattál volna, hogy másé a kocsi, az általános állapotáról annyit tudsz, hogy szerkezeti hibája nincs, pont. Ennyi elég lett volna, de nyilván tanultál belőle.

A vevőt meg nem jellemzem, kicsit hisztérikusnak tűnik, akit apuci otthon befenyített, hogy ha nem szerzi vissza a pénzt, akkor kikap...kb. ilyen jön le nekem.

Most már hagyd a fenébe az egészet, kérj a csajtól privátban még egyszer elnézést, és ennyivel lezártnak tekinted az ügyet.

2014. febr. 22. 11:47
 47/48 A kérdező kommentje:
Nos rengetegszer kertem bocsånatot de ezt csak mentegetözesnek veszi es mint irta csak azzal takarozok hogy nem az enyem a kocsi. De kår hogy ezt nem irta ki söt hozzå se szolt miota en csatlakoztam a csoporthoz es kiirtam mindent ami volt.Nemreg irta hogy tovåbb adta a babakosit egy anyukånak aki kitakaritja es hasznålja majd) Tehåt a kocsi hasznålhato ållapotban van nem mint ahogy azt ö ållitotta hogy nem lehet hasznålni) De nem is foglalkozom mår vele , nem erdemli meg Csakis azert leptem be a csoporrtba mert azt mår nem engedem hogy az otthonomat es csalådomra mondja hogy putrisak vagyunk ez mår durvul nagyon. De elmeletileg leållt en nem firtatom tovåbb ,de irtam neki hogy ennek akkor sem az a modja hogy rendöseggel fenyegetes es hazajött a ferjem szolgålatbol....((( Nos enyem is hazajött szinten szolgålatbol megsem fenyegetöztem. A telot meg fel sem vette foglaltat jelzett akår hånyszor hivtam vagy ezt mondta ezen a szåmon elöfizetö nem kapcsolhato.. Mindegy irtam nerki akkor legalåbb jot tett valakivel mert akinek odasadta tån az majd legalåbb kitisztitja es örul szerintem hogy van egy babakocsija..
2014. febr. 22. 12:02
 48/48 anonim ***** válasza:
Akkor ennyi, hagyd a fenébe innentől...
2014. febr. 22. 12:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!