Eladtam egy babakocsit 4 ezer Ft -ert, a vevö megkapta elkuldtem neki most reklamål fel akar jelenteni, mivel nem tetszik neki mert ållitåsa szerint koszos . Követeli vissza a penzet . Most mit tegyek?
Nah, most már én is kíváncsi lennék a képére...a FB-on nem érhető el nekem, a csoport sem látszódik, hová kéne belépnem :(
Egyébként meg ha a képeken is látszódik, hogy ramaty, akkor mégis miért vette meg, aki megvette?! :D
Írd be a FB keresőbe, hogy Fekete lista.(ez a csoport)
Azt állítja a vevő, hogy nem így lett fényképezve..vagy nem tudom..látott már ilyet a világ.
Látni kéne azokat a képeket is, igazság szerint.
A kérdező nagyon behallgatott..igazság szerint jó lenne ha ide legalább feltöltené azokat a képeket, amik a hirdetésben voltak!!!
Ha szåmlåmra erkezik az összeg rendelem a futårt es jelzem neked- A futårszolgålathoz kernek egy email cimet egy tel szåmot es a cimedet ahova kered a kocsit. Köszönöm
Szia utaltam!! Ma Tak. Szöv-ból. Holnap ott lesz
Köszi
2014. február 10. 11:05
Szia rendben van en köszönöm ha szåmlåmon van rendelem is a futårt es jelzek neked
Ok. Köszönöm.
Szólj majd ha küldöd. Mär naon vârjuk. Szia
Rendben van szolok termeszetesen
2014. február 10. 14:53Szia utaltam!! Ma Tak. Szöv-ból. Holnap ott lesz
Köszi
2014. február 10. 11:05
Szia rendben van en köszönöm ha szåmlåmon van szerzek dobozt es rendelem is a futårt es jelzek neked
Ok. Köszönöm.
Szólj majd ha küldöd. Mär naon vârjuk. Szia
Rendben van szolok termeszetesen
2014. február 10. 14:53
A futårt megrendeltem ,meg visszaigazolo emailt nem kaptam szoktak kesni vele de ahogy viszi a futår azonnal irok.
Köszi szèpen!!
En köszönöm
2014. február 14. 7:41
Mivel nem kaptam visszaigazolo emailt igy megprobålom ma felhivni öket ,hogy rögzitettek e a rendelest es jelzek nekedvagy rendelem ujra futårt nem tudom csak nehogy ketszer kijöjjönök
Rendben. Akkor ma mär ne szàmítsak rä hogy megërkezik?
Nagyon sjnålom de en sem tudom mivel emailt nem kaptam de volt hogy hamaråbb ittvolot a futår mint az email de nem tudok biztosat mondani
Ok. Akkor szólj ha jelentkezik a futàr.
de nem mertem megint rendelni mert ha csak kesnek de rögzitik a rendelest akkor az törvenybe van hogy ahånyat rögzitenek annyit kell kifizetnemOk
Èrtem.
Nemigazän tudom hogy mûködik ez az egèsz de èn tegnap adtam le egy rendelëst inhaläló këszülèkre ès azt mondtäk hogy ma de legkèsôbb keddre itt lesz. Futàr hozza.
håt en megrendeltem ez attol is fugg milyen futårt rendelsz remelem nem ketelkedsz bennem hisz nem olyan kitudja milyen összegröl van szo es nem vagyok csalo
Persze nem këtelkedek benned. Nem is azèrt írtam.
vasárnap 13:44
Szia. Holnap ha nem kapsz emailt feltudod hívni vhogy a futàrt akit rendeltél?? Jó lenne ha küldenèd a kocsit minèl elôbb. Szüksègünk lenne rà naon. Köszi!!
vasárnap 15:45
szia ha nem kapok akkor termeszetesen felhivom öket.
vasárnap 18:34
Köszi.
hétfő 9:13
Szia. Mizu? Nincs email? Lègyszi hívd fel ôket!!! Naon kellene a babakocsi!!!!!!!!!
Szia ma viszik el a kocsitha elvittek irok neked
Ok. Köszi.
Vàrom
Naon.
hétfő 14:27
Melyik futàrszolgältatót rendelted meg??
A csomagot elvittek holnap meg kapod csak el voltam a gyerkőcokkel es nem irtam del koörul vitte el a futar
ugy hogy megnyugodhatsz
Jó rendben.Köszönöm. Írok ha megkaptuk.
Rendben van
Köszi.
Szép napot,!!!
Köszike neked is szep napot . majd irsz ha megkapod ennyi penzert megerte tuti. Enn nem használtam a kocsit ismerősöme volt aki elegedett volt veleen is szoktam venni es eladni kocsikat de koplett kocsikat szoktam ugy ertem moes sport reszel+hordozo
Naon jó àrban volt igen az bizti. ,
ennyit kert sgitettem neki eladni remelem elegedett leszel te is vele ahogy ő is volt.
Bízom benne.
Naon règóta böngëszem a kocsikat. A miènk màr 8 ëves de naon jó àllapotban van. Azërt vettem meg a tiedet mert az sportos ès könnyebb elmenni vele bàrhova.
en kerdeztem hogy van e hibája azt mondta nincs ő is igy használta es elegedett vot igy en is ezt mondtam annak aki kerdezett nos majd irsz
Igen. Írok.
Egyèbkènt csak làttad te is hogy milyen hisz te csomagoltad be. A kèpen amit felraktàl jó àllapotban volt.
csak rá neztem kepeket ö kuldte amugy nem neztem át annyira
Gyorsan lecsaptam rà mert naon tetszett meg az àra is kedvezô volt.
de gondolom hogy jo ő használta
kedd 5:08
Ezt mondjuk nem mondtad az elejën. Remëlem hogy jó àllapotù a kocsi. Olyan mint a kèpen volt làtható.
kedd 8:19
Håt nem mondtam de szerintem råpillantåsra jo ållapotunak tunt ,na meg hasznålta is ugyhogy innen gondoltam ,hogy jo . Nem az en kocsim igy nem is neztem åt ugy. Bocsika. De szerintem ennyi penzert tuti nem kapsz Brevit.
Na vàrom a futàrt màr naon kívàncsi vok. 😊😊
ok
kedd 10:59
Szia. Megèrkezett a babakocsi.
Hàt mit ne mondjak.
Borzasztó nagyot csalòdtam!!! Ilyen szutykos retkes büdös babakocsit èn mëg èletembe nem làttam. !!!!Nagyot csalódtam benned!! Nem tudom milyen gyereket tolhattak ebbe de ez fertô!!!!!!!!
A képeken amit a csopiba raktàl nem ilyen àlkapotban volt a kocsi.
Gondoskosom róla hogy felkerüljèl a Fekete listàra.........ha mèg nem vagy fönt!!!!
kedd 12:27
Nagyon sajnálom es nem ertem miert kerulnek fekete listára aki eddig tolem vett semmi hibaja nem volt mint irtam nem az en babakocsim volt csak segitettem eladni a keoeket amit kaptam ott olyan volt es nem láttam hibát rajta sajnálomen azt tettem ki amit kaptam kepet ne haragudj mint irtam nem az en kocsim voltannyit lattam hogy ismerosöm hasznaltane haragudj jelzem majd nekitöbbet nem fogok segiteni eladni senkinek se azt mondta jo a kocsi mar dobozba volt amikor en lattam csak a tolokarjat lattam pillanatra nem tudom mit mondjak ne haragudj
Ez engem nem nyugtat meg. A te szämlàdra ment a pénz te csomagoltad be te adtad ât a futârnak. Csak a tied a felelôssèg. Senkinek nem tudnàm így odaadni sem nemhogy eladni.
a kepet lattam azokon szep allapotunak tunk es azt hittem hogy igazat mondjo akkor gondolj amit akarsz hordj le akkor sem tudok mit csinálni segitettem csak neki ennyi
Légyszives beszèljèl vele kèrem vissza a pènzemet èn meg küldöm a kocsit vissza.
Akkor elfelejthetjük ezt az egëszet!
hat szerintem nem veszi vissza gondolom azert adta el vagy nem tudom
Nem nagy összegrôl van szó
tudom
Mèg a hèten jó lenne.
es nem tudod igy hasznalni vagy mi a gond ? mond el legyszives
Nem tudom hasznâlni. Hàt a kutyämat nem tennèm bele!! Nemhogy a gyerekem.
Azt sem tudom hogy egyâltalân ki lehet e mosni?? A kupolàjàt le sem lehet venni.
en nem kianok ebbe belefolyni remelem megertesz azt mondtad kiteszel fekete listara akkor tedd azt nem tudok mit mondani 4 ezer Ft rol van szo en nem egy nagy összeg sajnalom hulyen erzem magam ettol de megkaptad a kocsit nem lopott töled nem tudom mivel vadolni de en esek ki hulyen de en sajat penzemen nem akarom visszavebnni a kocsitok kuldteg a kepeket de használt kocsirol is volt szo nem ujrol meg meg engem fenyegettel fekete lisaval sajnalom
Èrtelek. De akkor is veled üzleteltem nem azzal a vkivel.
Ok en arultam az igaz es nem mondatm hogy csak segitek de soha többet senkinek az biztos
Hàt ez van.
Nagyon sajnalom meg egyszer
Èn sem veszek ezek utàn semmit sem ùgy hogy nem lätom èlôben.
ezzel nem mesz semmire tudom hogy ezt irom sajnalomde en is sokszor jartam mar igy sőt ugy is hogy a penzt elutaltam es sehol semmi meg egy rosz kocsi seMeg egyszer sajnalom nem tudok mit irniEngem meg akkor tegyel fel ha igy ettol nyugodtabb vagy a fekete listara vagy hova amit mondtal .nem tudok mit csinaln
azt is hozzatehetned hogy nem az en kocsim volt csak segitettem eladni sajnálom meg egyszer az igazat is leirhattad volna hiszen tegnap irtunk es leirtam neked szepen mert azzal a tudattal voltam hogy olyan a babakocsi mint a kepeken volt
Jó èn nem firattom tovâbb ezt a dolgot. Csùnyàn àtvertetek.!!!!! Ez tèny.
Ertelek csak sajnos nem irtad le igazsagosan es ez nem szep dolog..
Es ez melett ami meg bosszanto hogy ha en tudom ezt akkor biztosan nem titkoltam volna es nem kuldöm igy el a kocsit valahol igazságtalan vagy mert ugy tubtetted fel mintha en csaptalak volna be holott tegnap irtunk es nem titkoltam mondtam hogy nem enyem a babakocsi ,előbb kelett volna ezt irnom itt hibaztam .(( De biztos vagyok benne hogy akkor is ha ezt tudod ugyan igy engem tuntettel volna fel hibasnak.Köszike szepenDe lenyegtelen nem foglalkozom en sem mar ezzel ebbol is tanultam igy többet ilyen formaba nem segtek masnak.
szerda 8:20
Nem hibàztatnàlak tèged ha màr a legelejèn közölted volna hogy ilyen àllapotba van a kocsi. De mivel te bonyolítottad az üzletet csak tèged lehet felelôssègre vonni.ës èn nem voltam igazsàgtalan egyàltalàn. A képen ami fönt volt a csopiban nem ilyen koszos babakocsi volt. Tanùim is vannak mert 4 embetnek küldtem el azt a fotót ami fönt volt a csopiban.
Ùgyhogy jó lenne ha visszakapnàm a pènzt minèl elôbb.
Gondolom mâr beszèltèl azzal akinek segítettèl eladni ezt a kocsit.
sajnålom en mint irtam nem foglalkozom ezzel mint te is irtad nem egy nagy összegröl volt szo en megmondtam a velemenyemet az ismerösnek akie volt es ezzel nem kivånok tovåbb vergödni szepen lejårattål låttam igy håt ez van tanultam többet nem segitek senkinek se en megbiztam benne azt mutattam es azt hittem olyan is sajnålom
Ilyen àllapotban hasznàlhatatlan.
Kidobtam az ablakon 6000 ft-ot a semmire.
nezd en sajnålom ennyi nem tudok többet tenni ha az en kocsijaimat megnezed amit årulok biztosan nwem talålsz ilyeneket hibåztam mert segitettem nem akartam rosszat egyiknek se
Te jârattad le sajàt magadat. Nem èn tèged. Èn nem hagyom annyiba. 3 gyerekem van szüksègük van arra a pènzre!!!!!!!!!
de abban igen is igazsågtalan voltål es ne haragudj mert amiket kiirtål nos håt.. Na mindegy en tudom hogy nem hibåztam csak ebbe hogy nem neztem meg amit becsomagolt vegig engem szemelyesen mocskoltok.Nem jårattam le magamat hanem hibåztam nem vådolhatom lopåssal elkuldte a kocsit nem tudok mit tenni en meg nem fogok fizetni mert nem enyemnekem is 4 gyerekem vansegitettem neki eladni ami hiba volt
De te írtad a beszèlgetésünk elejèn hogy dobozt kell szetezned mert a futàr jól körbedobozolva szokta elvinni. Emlèkszel rà?? Megvan az a beszèlgetèsünk is.
Akkor mièrt mindod hogy ô csomagolta be?
tudom mit irtam mert van hely ahonnan hozom a dobozokat de ö csomagolt ennyi de mint irtam lejårattal es nem tudok mit tenni ö vissza nem fizet sajnålom en nem fogok fizetni nem az en kocsim voltSajnålom de azt nem vårhatod el hogy en vegyem vissza a kocsit mert amikor irtunk irtam neked hogy nem enyem a kocsiegyebkent meg ezert jobb a szemelyes åtvetel hogy låsd mit veszel meg
Ès mivan akkor ha elmegyek a Rendôrsëgre.?
en is jårtam mår igy azota csak szemelyes åtvetellel veszem meg mert akkor låtom mik a hibbåiakkor elmesz probåld meg nem tudok mit csinålni
Szerinted kit vonnak felelôssègre......Tèged mert te bonyolítottad az üzletet.
vivel vådolsz?elkuldtem a kocsit hasznåltat vettel nem loptam csaltam vagy igen? meg ha en is bonyolitottam az uzletet
Ok. Szerinted mivel???
Na majd làtjuk!
szoval akkor rendörsegre akarod vinni az ugyet?mert akkor en is most azonnal lepek ez ugybenakkor en is teszem a bejelentest ,mivel elkuldtem a kocsit es most nem felel meg es csalåssal lopåssal vadolsz es mindennek lerordaszRendben van akkor en is megyek most a rendörsegre ha ezt låtod jo megoldåsnak
Ès a te vàdad mi ellenem,???
rågalmazås en lekuldtem a babakocsit de az oldaladon låtom meg a nevemre is celozgatnak .. szoval talån ezek szerint raszista kimenetelu is a dolog ami ugye nem szep dolog. ..En nem szeretem az ilyesmit . Irtam hogy nem az enyem volt sajnålom hibåztam de azt ne vård el hogy en fizessem meg a penztDe ha te rendörsegi ugyet szeretnel ebböl akkor en is azonnal lepekRendben van akkor en is teszek bejelentest a Rendörsegnel akkor igy a biztos .
Akkor rendörsegi ugyet szeretnel? tedd meg hogy vålaszolsz
Vàrok mèg egy napot kèrlek utaljâtok vissza a pènzt.!!!!!!!!!!!
nos probåltalak telefonn elerni ami lehetetlen
Miërt?
mert azt mondeja elöfizetö nem kaspcsolhato
De miërt akarsz felhívni?
mert jobb beszelni mint irkålni es en nem akarok bujdosnifeklvehetnede azt a telotnoas vagy foglalt mert kinyomod vagy nem mondja az elöfizetö szövegeten probåltam veled felvenni a kapcsolatot de lehetetlen
nem ertem miert nem merd felvenni a telefont
szerda 13:39
Nos többször is probåltalak elerni a megadott telefon szåmon de vagy foglaltat jelez vagy bemondja hogy a hivott szåmon elöfizetö nem kapcsolhato .Nem ertem miert nem veszed fel a telefont .
Elolvasod az uziket at låtom de miert nem mered felvenni es elmondani problemådat nem ertem mi alapjån szeretnel feljelenteni meg kapcsolatba se akarsz lepni velem pedig nyoma van en probåltam ,A babakocsit elkuldtem nem loptam el a penzedet hasznålt kocsit hirdettem az ami a kepen volt megvetted ,Lehordtål mindennek de sebaj en visszautalni nem fogom a penzty nem loptam el egy fillert se töled azt kuldtem sajnos nem neztem åt a kocsit ezt mår visszacsinålni nem tudom . SajnålomDe mivel fenyegettel rendörseggel feljelentessel igy akkor jobbank låtom ha en is teszek bejelentest ,mivel nem erzem azt hogy loptam elkuldtem a 4 ezer penzert amiert vetted is azt a babakocsit. Igy akkor ez a biztos ha en is teszek bejelentest
csütörtök 8:36
Szia. A hèten kërem vissza a pènzt amit kifizettem a kocsira. Hazajött a fèrjem a szolgâlatból. Ez a kocsi hasznàlhatatlan.
Most beszelek eppen a rendörseggel ,hogy mik a szabålyok , hivtalak nem vetted fel a telefont nem akarod felvenni velem a kapcsolatot.Az en ferjem is szolgålatos majd hazajön ö is de addig en hivom most a rendörseget.
En most beszeltem a Mindszenti rendörseggel ,Nem vagyok köteles visszafizetni ,tehåt feljelenthetsz nyugodtan az ugy a rendörseg szerint nem åll meg mert kepeim megvan amivel hirdettem beadom nekik es ha kinagyittatom låtszik hogy ugyan az a babakocsi .Tehåt sajnålom elmondtam a rendörnek azt hogy hasznåltkent is hirdettem az mindegy hogy segitettem itt en voltam az elado tehåt rolam beszeltunk te a vevö de ha kinagyitom a kepeket låtszik a kerekein is es a kocsin is hogy az az a kocsi amit megvettel.Jelents fel ha jonak låtod.Most is probåltalak hivni telefonon nem lehet elerni teged. Nem neztem åt a babakocsit ez hiba volt koszosan ment el ezek szerint ,de sajnålom Nem vagyok köteles visszafizetni neked az összeget
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!