Eladtam egy babakocsit 4 ezer Ft -ert, a vevö megkapta elkuldtem neki most reklamål fel akar jelenteni, mivel nem tetszik neki mert ållitåsa szerint koszos . Követeli vissza a penzet . Most mit tegyek?
Írd meg neki, kúldje visza, te. Meg vissza utalod az árát.
Nem fogja vissza küldeni, mert akkor bukna 2000ft postaköltséget.
Én sem venném vissza, na ne már!
Egyébként a rendőrség mégis mit tesz szerinte? Csalás miatt elkezd nyomozni, vagy mégis milyen tényállásra gondolt? Bírósághoz tud fordulni, mivel magánszemély vagy. Tehát benyújt egy keresetet, hogy hibás teljesítést történt, mert nem erre gondolt max. De csak úgy szólok, hogy ez sem áll meg, mivel az árból kiindulva vélelmeznie kellett a termék állapotát, képet is látott róla! Úgyhogy hiába pattog, egyrészt nincs igaza, mert a rendőrségnem nem hatásköre ez, úgyhogy menjen csak, jót fognak röhögni :) Mondd meg neki, hogy nyugodtan forduljon bírósághoz, az persze a perköltség megelőlegezésével jár...bár mint mondtam, ott sem nyerne, szóval nyugi!
Vissza ne vedd!!!!!
Hogy milyen emberek vannak, hihetetlen :(
ajánlom a Fekete lista nevű csoportot Fb-on, tele van csalókkal, akik ilyenekkel próbálkoznak!
kapsz tanácsot, ötletet!
Nem lesz belőle semmilyen kellemetlenséged, egyáltalán nem a rendőrség hatásköre ez ilyesmi, úgyhogy jól ki fogják röhögni, és hazaküldik, ha bemegy feljelenteni!
Polgári jogi bíróságon kezdeményezhetne pert, de az meg baromi költséges, úgyhogy épeszű ember ezzel nem foglalkozik ennyi pénzért, még ha jogosnak is gondolja a sérelmét, akkor sem.
(épp most kezdünk pereskedni, mert vettünk egy autót, egy csomó rejtett hibával 1,5 millióért, kereskedőtől, így is kétszer meggondoltuk, hogy belevágjunk-e, de az összeg itt nem 4.000, hanem sokkal-sokkal több...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!