Valaki ismeri ezt a fajta babakocsit? Véleménye róla?
Szia!
Nekünk ilyen babakocsink van. Már a 2. gyerek használja. Semmi gondunk nincs vele. Nagyon szeretem, kényelmes a babának. A mózese óriási.
Nem könnyű, és emelgetni nem egyszerű a fogása miatt. Nem nagyon tudom mekkora egy Audi csomagtartója (kialakítása), de nekünk a Fusionunkba befér, igaz sok hely nem marad mellette.
Vannak hibái, mint minden kocsinak, de előnye is sok.
Én Bp-n használom, és itt is elkélt nem egyszer a nagy kerék. Nem akadok el minden göröngyben. Van egy kis kerekű tesókocsink, ami külön babakocsi lehet (20 hónap van a gyerkőcök között), na azzal mindenhol elakadok.
Előnye:
Minden eleme tágas
külön dönthető lábtartó és háttámla sportrésznél
könnyű irányítani egy kézzel
fixálható kerék, állítható tolókar
fordítható feltétek (1 éves korukig felém volt a sportész, mert látni akartak)
nagy bevásárlókosár
sportrész vízszintesig dönthető
könnyen tisztítható, akár az összes anyagrész levétele nélkül is (ez utóbbi elég macerás)
nagy kupola
Hátrány:
nagy méret, külön lehet összecsukni (sportrészt le kell venni)
jó lenne egy kukucskáló a sportrészen, ha már előre néz (ez talán az újabbaknál már van)
jó lenne ha, egy kicsit könnyebben hozzáférhető lenne a bevásárlókosár
Így hirtelen ennyi.
Előző vagyok:
A miniliftekbe is befér (4 személy). Már volt szerencsém néhányhoz. Elfér a pénztárnál is a bevásárlóközpontokban, hipermarketekben. Ügyesen néhány fokot lépcsőzni is lehet vele.
Ha esetleg lenne nálunk egy harmadik babóca, őt is nyugodtan kiszolgálja (amúgy folyamatos használatban van 2010. óta).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!