Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Mit gondoltok erről a kocsiról?

Mit gondoltok erről a kocsiról?

Figyelt kérdés
[link]
2014. jan. 29. 15:54
 1/8 anonim ***** válasza:
Maga a márka nem ér egy kalappal sem ! A váz gyenge, a kerekek rossz minőségűek, rövid időn belül az egész kocsi nyiklik nyaklik.
2014. jan. 29. 16:17
 2/8 anonim ***** válasza:
Olcsó lengyel babakocsi... szépen nyikorog már pár hónap után, én nem venném meg.
2014. jan. 29. 16:22
 3/8 A kérdező kommentje:
kár, pedig olyan szép:)
2014. jan. 29. 16:24
 4/8 anonim ***** válasza:
Azt kell mondjam en is kerdeztem hasonlot,azt is mindenki lehurrovta...csakhogy nem mindenkinek van 120-150ezre babakocsira....ebbol is hasznaltat vegyen az ember 50 ezerert (peg perego)?
2014. jan. 29. 17:00
 5/8 anonim ***** válasza:
Inkább egy használt, jó minőségű, ami bírja a strapát, mint egy új, ami hamar tönkremegy.
2014. jan. 29. 19:15
 6/8 A kérdező kommentje:

Szerencsére a pénz nem akadály, jó persze ha nem muszáj nem költenénk el babakocsira fél milliót, hiába tehetnénk meg.

Ami szempont, hogy kivi zöld vagy valamilyen más élénk zöld kocsit szeretnénk. Lehetőség szerint multifunkciósat, ha tudtok ilyet ajánlani, minden javaslatot örömmel fogadunk.

AMit még néztem és tetszett a quinny buzz maxi cross hordozóval, és mózessel. Viszont abból élénk zöldet nem találtam sehol amit meg lehetne rendelni csak képen.

2014. jan. 30. 08:19
 7/8 anonim ***** válasza:

Szia!

[link]

Mi ezt a típust láttuk élőben és abszolút ajánlotta az eladó is, illetve mi is meggyőződtünk, hogy nagyon jó kis babakocsi. Masszív, multifunkciós és nagy a színválaszték belőle. Ha gondolod te is nézz utána, árban is hasonló, mint amit te néztél, csak márkában jobb! ;-)

Nem tudom, hogy hasonló zöldre gondoltál-e???

2014. jan. 30. 08:40
 8/8 A kérdező kommentje:

Igen, ilyesmi színre:) Mindjárt nézem is, mert első a szín volt:)

Köszi

2014. jan. 30. 08:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!