Babakocsit hogyan lehet tisztítani? Tisztítóban elvállalják?
Az első babakocsinknak mindene leszedhető volt. Volt,h.beraktam a m.gépbe,volt,h.a kádban súroltam ki,majd centriztem.még a napellenzőjét is. A 2.sport babakocsinknak nem lehetett a huzatát leszedni(első mosás alkalmával meg is lepődtem,h.ni-ni,itt valami nem stimmel,de tényleg fix volt)! Párom vitte mosatni az autót,mondtam,h.ezt itt ne hagyd! Hülyének nézett!:-D de a mosóban átnyomták gőzzel,bezsákolták,mert ömlött belőle a víz:-)
Másnapra az erkélyen megszáradt és gyönyörű lett! Nem kértek érte semmit pluszba,rendesek voltak. Utána már nem vacakoltam,vittem hozzájuk:-)
Ne költs tisztítóra,szerintem drágán vállalnák!
A miénket se lehet leszedni, csak ha a babakocsit szétszedem, szétcsavarozzuk. Az autómosós megoldás volt nálunk is, ajánlom!
Nyáron még jobb, akkor pikk-pakk megszárad, de most is megoldható, max. a kádban hagyod lecsöpögni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!