Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Négy hónapos baba alatt...

Négy hónapos baba alatt összetört a babakocsi. Hiába lett megjavítva azóta, ha beletesszük sír. Mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
2014. jan. 2. 11:37
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Többet nem abba tenni..:(

Sajnos szeribtem be kell szerezni egy másikat, de előbb kipróbálni, valakiét, mert lehet nem azzal a babakocsira hanem általánosan minden babakocsira így reagál...

2014. jan. 2. 11:42
 2/10 anonim ***** válasza:
Venni egy hordozót.
2014. jan. 2. 11:45
 3/10 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy annyira megijedt, hogy a babakocsi neki mostmár rossz élmény és kész. Esetleg próbáljátok meg csak úgy is beletenni, játszani vele közben, hátha át lehet formálni még benne jó élményre a babakocsizást.
2014. jan. 2. 11:46
 4/10 A kérdező kommentje:
Próbáltuk máséba beletenni, de abban is ordít sőt még a kiságyban is.
2014. jan. 2. 11:52
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az összes babakocsitól félni fog. Neki most egykutya minden ilyen hasonló dolog, amibe beleteszitek, mert nem tudja, hogy véletlenül történt. Esetleg próbáljatok meg esetleg egy teljesen más formájú babakocsit, ismerősökét pl. hátha arról majd nem asszociál már a balesetre, mást nem nagyon tudtok tenni. Egy felnőtt sem mer többet bizalommal használni olyan dolgot, amivel egyszer már rossz dolog érte, csak mi jobban tudjuk, hogy mi okból történt, mi romlott el, de a kisbaba még nyilván nem, úgyhogy vele ezt nehezebb megértetni. Ha nagyon reménytelen a helyzet, akkor hordozzátok kenguruban, vagy valamilyen más babahordozó eszközben, tudom, nem olyan egyszerű, főleg télen, de ha másképp nem oldódik meg a probléma, akkor meg lehet próbálni.
2014. jan. 2. 11:55
 6/10 A kérdező kommentje:
De a kiságyban sem marad, hol aludjon?
2014. jan. 2. 12:12
 7/10 anonim ***** válasza:
Annó a mienk alatt nem tört össze,de nem lehetett bele tenni űvöltött.Pár hét alatt ez le futott nála.A kiságyba is űvöltött na abban egy percet nem aludt.Igy kénytelen voltam magam mellett altatni.
2014. jan. 2. 12:16
 8/10 Tinuss94 válasza:
Szia. Szerintem töröld meg a kerekét és vidd be a szobába a babakocsit ( persze ne egész napra, hogy bugdácsoljatok benne) és találjatok ki valami tuti játékot vele. Bújócska stb. Hátha bejön:) És nem kell új baba kocsi. Sok sikert.
2014. jan. 6. 19:58
 9/10 Leveltetu ***** válasza:
A valasz egyszeru...ha nem tetszik neki hogy babakocsiban hordozzak meg kell tanitani jarni...aztan boldoguljon...majd csendben fog maradni egy napi seta utan a babakocsiban.. :)))
2014. jan. 8. 08:55
 10/10 anonim ***** válasza:

Utolsó,

???

Milyen járásról beszélsz?

4 hónapos a gyerek.. Addig mi lesz

2014. jan. 8. 09:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!