Miert hasznalhato 3 hoanpossan baba hinta aminek megvan dontve a hattamlaja. Vagya baba fotel ami szinten nem vizszintesen van megdontve. Viszont a sport babakocsi nem ajanlott aminek dontheto a tamlaja?
Figyelt kérdés
2013. dec. 14. 11:05
1/1 anonim válasza:
Szia. Szerintem ha a baba a hintában, etetőszékben,aminek állítható a támla dőlésszöge, fel tudja venni az a pózt amit a babahordozóban, akkor lehet használni, de persze csak mértékkel. Nekünk is dönthető a hintánk, de vízszintesre. A babakocsit 3-4 hónaposan emeltem meg egy kicsit,mert nagyon érdekelte a külvilág és reklamált, ha teljesen hátra volt döntve, de ha elaludt, akkor visszaraktam vízszintre. Babakocsiban is van olyan, ami 3-4 fokozatban dönthető. A miénk is ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!