Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Mit gondoltok erről a hirdetés...

Mit gondoltok erről a hirdetésről? Megéri?

Figyelt kérdés
[link]

2014. jan. 1. 19:07
 1/10 anonim ***** válasza:
42%

Akinek ez a kocsi az álma annak megéri.

Én személy szerint ezért a kocsiért egy fillért sem adnék

2014. jan. 1. 19:34
 2/10 anonim ***** válasza:
39%
Én egy forintot nem adnék ezért a babakocsiért, ennyit meg pláne nem... Használt kocsik között elég nagy a kínálat, biztos vagyok benne, hogy ennyiért százszor különb babakocsit kapnék...
2014. jan. 1. 19:38
 3/10 A kérdező kommentje:

Megkèrdezhetem esetleg mi a baj vele?

Sajnos nem èrtek hozzàjuk mèg egyet sem fogtam.

2014. jan. 1. 19:42
 4/10 anonim ***** válasza:
56%
Tênyleg, mi a baj ezzel?
2014. jan. 1. 20:22
 5/10 anonim ***** válasza:
39%
Olyan rossz a képminőség, hogy nem lehet rendesen látni, hogy milyen állapotban van.Az elején a kerék nem forog, ezért nem annyira jó. Lehetnek olyan hibái, ami a képen nem látszik. Pl egyszer egy olyan babakocsit akartak ránk sózni, amit mindig földúton használtak ill. a lépcsőn föl-le tologatták. A rázkódástól úgy tönkrement a szerkezete, hogy össze -vissza lötyögött. Szóval személyes megtekintés nélkül ne vegyél babakocsit. Egyébként pedig nagyon drága, mert az ára kb 40ezer boltban. Használtan én ezért maximum 15 ezret adnék, de csak akkor, ha nagyon-nagyon jó állapotban van.
2014. jan. 1. 20:26
 6/10 anonim ***** válasza:
30%

15 ezret adnál ezért? Melyik bolygón élsz? 15 ezer?

Szerintem megéri az árát, nagyon is!

2014. jan. 1. 20:37
 7/10 anonim ***** válasza:
39%
Sokan nem szeretik a Kunert, Raf-Pol stb. babakocsikat. Nekünk is Kunert Vip van, használtan vettük, de én nagyon meg vagyok elégedve vele. Stabil, masszív babakocsi. Tény, hogy nem szívesen cipelném fel a harmadik emeletre, mert elég nehéz (kb. 12 kg gyerek nélkül), de egy könnyű, 8 kg-s babakocsit sem cipelnék. Általában a súlya az egyik legnagyobb ellenérv, illetve hogy nehéz irányítani sokak szerint. Nekünk szerencsénk lehet a mi kocsinkkal, mert én egy kézzel eltolom bármilyen járdán, nincs vele gondom. Sokszor olvastam, hogy hamar tönkremennek. Előttünk 11 hónapot használták ezt a kocsit, mi is három hónapja használjuk, de eddig (kop-kop), semmi baja nincs. Én viszont sokallom a 35 ezret érte. Mi 20 ezerért vettük a miénket, és ennek bolygósíthatók a kerekei. Keress tovább, ha ilyet szeretnél venni, fogsz olcsóbban is találni. De ha ennyire nem vagy otthon babakocsi témában, először nézz meg pár bababoltot, és tologass pár kocsit, úgy könnyebb lesz választani.
2014. jan. 1. 20:40
 8/10 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem is érdemes szétnézni boltban, mert ezek a lengyel kocsik, Kunert, Raf-Pol nagyon nehézkesek. Nekem a Raf-Pol tetszett meg kezdetben, így neten. Aztán megnéztem személyesen és hát borzalom. Érdemes megtologatni őket, meg egy más fajtát, hát ég-és föld. Olyat mondjuk alapból nem vennék, aminek nem bolygósítható a kereke és úgy látom ennek nem az és írni sem írja, hogy az lenne. A 15-20.000 egy használt ilyen kocsiért inkább reális ár, szerintem is, mert újonnan 40.000-ért már meg lehet venni, ahogy nézem. És hát egy használt kocsi kb fele áron szokott elkelni. Én is eladtam anno a multifunkciós babakocsinkat, 4 hónapos volt, teljesen újszerű, gyönyörű volt. 90.000-ért vettük, 45.000-ért ment el. Szóval ennyiért nagyon nem reális szerintem...

Lehet ennél jobbat találni ennyi pénzért!

2014. jan. 1. 23:20
 9/10 anonim ***** válasza:
73%

Egyébként sok kérdés van a lengyel babakocsikról, ott le írják szépen, hogy mi velük a gond...

előző voltam

2014. jan. 1. 23:21
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!!!
2014. jan. 2. 06:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!