Jó ez a szett? Mit gondoltok róla? Mennyi lehet a reális ára?
Megvenném, egy facebook-os hirdetésben láttam, árat csak azért kérdezek, hogy tudjak viszonyítani, hogy jó áron adják-e :)
Nemét még nem tudjuk, de ez a kocsi nagyon megtetszett!!
ami lent van a földön mellette, az nem mózes-autósülés?
de akkor linkeljetek már párat légyszi, hogy milyet lehet ennél olcsóbban kapni, mert én nem találok..
Ami a földön van az lábzsák,esővédő és autóba beköthető hordozó.De mózes nincs a képen tehát míg picike és sétálni akarsz akkor HA kompatibilis a babakocsi vázával akkor a hordozót rá tudod tenni a vázra ha nem akkor így jártál.
Nekem Chicco Trio Enjoy volt és 25 ezerért vettem a tesz veszen és volt hozzá mózes,hordozó,lábzsák,esővédő és nagyon szép piros színe volt.
Nem éri meg. Mi Anmar hiluxot multifunkciós kocsit vettünk használtan. Újonnan 90.e ft, használtan 45.000-60.000ft között mozog az ára. Ehhez van merev mózeskosár,sport rész, autóshordozó.Téliesíthető minden.
Ha olcsóbat szeretnél,akkor Szerintem Baby lux-ot vegyél. Használtan olcsóbb. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!