Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Jó ez a szett? Mit gondoltok...

Jó ez a szett? Mit gondoltok róla? Mennyi lehet a reális ára?

Figyelt kérdés

Megvenném, egy facebook-os hirdetésben láttam, árat csak azért kérdezek, hogy tudjak viszonyítani, hogy jó áron adják-e :)

Nemét még nem tudjuk, de ez a kocsi nagyon megtetszett!!

2013. nov. 26. 18:58
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
kép, vagy link van?
2013. nov. 26. 19:01
 2/14 A kérdező kommentje:

hopp, bocsi :)

[link]

2013. nov. 26. 19:03
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem tetszik. Kb. 10-12e körül mozog ez a fajta, mivel elég régi tipus. Csak akkor venném meg ha tetszene, ha fiút várnék. Egy lánynak szerintem ez nem való, nem unisex.
2013. nov. 26. 21:02
 4/14 anonim ***** válasza:
Szerintem is inkább fiús. Maximum 10.000-t adnék érte, de már az is sok.
2013. nov. 27. 17:01
 5/14 A kérdező kommentje:
10?? Ti hol kerestetek babakocsit?? azért kérdezem, mert én 10ért szakadt, tiszta napszítta, hiányos kocsikat találok csak... :( ez 19, tök megörültem, hogy jó állapotú meg szép, ezek szerint akkor mégse?? :S
2013. nov. 27. 19:49
 6/14 anonim ***** válasza:
Ha neked tetszik, vedd meg. Szerintem kislánynak is jó. De én 10-nél többet nem adnék érte.
2013. dec. 1. 10:35
 7/14 anonim ***** válasza:
Egyébként ennek is látszik a nap szítta kupola tető,és ezeket még háttámlája nem is víz szintesig dönthető,tehát kell még egy mózes is hozzá az meg kb 20-as.40 ezerért nem ilyet lehet venni az már biztos.
2013. dec. 1. 11:42
 8/14 A kérdező kommentje:

ami lent van a földön mellette, az nem mózes-autósülés?

de akkor linkeljetek már párat légyszi, hogy milyet lehet ennél olcsóbban kapni, mert én nem találok..

2013. dec. 1. 12:41
 9/14 anonim ***** válasza:

Ami a földön van az lábzsák,esővédő és autóba beköthető hordozó.De mózes nincs a képen tehát míg picike és sétálni akarsz akkor HA kompatibilis a babakocsi vázával akkor a hordozót rá tudod tenni a vázra ha nem akkor így jártál.

Nekem Chicco Trio Enjoy volt és 25 ezerért vettem a tesz veszen és volt hozzá mózes,hordozó,lábzsák,esővédő és nagyon szép piros színe volt.

2013. dec. 1. 13:06
 10/14 anonim ***** válasza:

Nem éri meg. Mi Anmar hiluxot multifunkciós kocsit vettünk használtan. Újonnan 90.e ft, használtan 45.000-60.000ft között mozog az ára. Ehhez van merev mózeskosár,sport rész, autóshordozó.Téliesíthető minden.

[link]

Ha olcsóbat szeretnél,akkor Szerintem Baby lux-ot vegyél. Használtan olcsóbb. :)

2013. dec. 1. 13:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!