Hol lehet olyan testvérbabakocsit beszerezni, aminek nem 60-65 cm a hátsó ülésének fekvőfelülete?
Figyelt kérdés
Egyszerűen borzasztó kicsik, alig fér bele a két hónaposom. Nagyobb baba pedig 15 kiló, 21 hónapos, szintén alig fér előre. Létezik egyáltalán olyan testvérkocsi, amibe normálisan beleférnek, és, ha igen, akkor hol?2013. dec. 27. 18:53
1/5 anonim válasza:
Igen, létezik, én is sokat keresgéltem. Mostanra már eladósorba került, mert a legkisebbem sem babakocsis már. Ha érdekel, írj privit. :-)
2/5 anonim válasza:
Nem tudom eddig milyet használtál vagy próbáltál, nekem Graco Stadium Duo kocsim volt, az én gyerekeim között 13 hónap a korkülönbség, én szerettem, igaz nekem nem voltak olyan nagyok.
3/5 anonim válasza:
Én is Graco Stadium Duot használtam, most készülök eladni. Úgy tudom, ez a fajta a legnagyobb. Én is meg voltam vele elégedve, 1 éves 11 kilós fiam még mindig beférne a hátsó ülésre.
4/5 anonim válasza:
5/5 A kérdező kommentje:
Megvan csajok a kocsink! Egy nagyon szép Babyweltet vettem, nagyon jó áron! Köszönöm az egyik válaszolónak a tippet.
2014. jan. 3. 07:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!