Kisebb méretű babakocsit keresek, amit újszülött kortól is lehet használni. Tapasztalatok?
Szia !
Nekünk a harmadik júniusba született először egy Pp vettünk, de aztán rákellet jönnöm, hogy olyan babakocsit 2 gyerek melett aminek szarvacska karjai vannak irányítani lehetetlen ahhoz 2 kéz kell. Így ezt elég hamar lecseréltük. Ez jó tanács, ne vegyél olyat aminek nem összefüggő a karja, mert úgy,hogy fogod az egyik gyerek kezét azt nem tudod tolni.
Ezután egy Pierre Cardint vettünk azt nagyon szerettem.. Mi Grazba lakunk, elég sokat villamosozunk , ezt nagyon könnyen felemeltem .. Boltokba is könnyen beférünk vele. Most néztünk egy Hauckot , de nem akarom lecserélni, de ez is hasonló,árban úgyan az.
Quinny zapp, amire adapterrel rárakhatod a bébi autósülést és így használhatod újszülöttel. Később pedig a saját ülésével.
A zapp nagyon jó, de csak kb. 1,5-2 éves kortól. Nem dönthető (csak az xtra). Ha már márkásat keresel, nézz Maxi Cosit vagy Quinnyt. Senzz a Quinny-től, arra tehetsz mindent (mózes,hordi), és nem nagy. Vagy a kicsit régebbi Maxi Taxi Citi (szintén megy rá mózes és hordi is). Keress mindent használtan, én a quinny buzz-om raktam össze 3 vásárlásból. :)
Gracom volt, nem szerettem, eladtam, peg perego nem fért el a kocsiban hosszában.
Köszönöm a válaszokat. A Quinnit eleve kizártam, nem sok jót hallottam róla, annyira nem volt szimpatikus.
Végül egy régebbi típusú peg perego Roma-t vettem. Mivel autónk nincs, nem fontos, hogy beférjen. Könnyű kocsinak tűnik, sokat tud, és már bizonyított ez a márka. Még egy mózeskosarat szeretnék venni bele, mert nem vagyok híve a hátradöntött vagy autósüléses hordozásnak újszülöttnek. Az első 5-6 hónapban mindenképp egyenes mózeskosárban lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!