Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » 9-36 vagy 15-36? Melyik ezek...

9-36 vagy 15-36? Melyik ezek közül a legjobb?

Figyelt kérdés

12 kilós 3,5 éves lányom.Concord Ultimaxa volt,majd a kistesó érkezésével kapott egy besafe x3-at.

Már kényelmetlen neki sajnos,a fejét nagykabátban hátra se tudja dönteni szegény.

Érdemes még 9-36-ot venni? Nem látom sok értelmét. Vagy egyből 15-36?Concord transformere gondoltam.

Tudtok ajánlani megbízható,nem pajzsos ülést 40 ezer környékén?Akár isofixes is lehet.

Köszönöm!

2013. nov. 20. 19:57
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem korai a 15 -36-os. A fiaim 2 évesen voltak 12 kg-sak, és 3 éves korukra érték el a 15 kg-ot. Tehát, még elég távoli a 15 kg.

Nekünk amúgy concord van.

2013. nov. 20. 20:44
 2/3 anonim válasza:

Ha a magassága indokolja/megengedi, vehetsz 15-36-os ülést, az nem baj ha könnyebb a gyerek. El kell menni és beleültetni, kipróbálni, ha jó helyen van a válla, a feje, rendesen fogja az ülés akkor nincs gond. Nekünk ilyen van:

[link]

2013. nov. 21. 17:27
 3/3 A kérdező kommentje:

Igen, a súlya rohamosan gyarapszik, sajnos lappangó betegség miatt nem hízott, 1 éve még 10 kg se volt, most már kezelve van szépen, hízik is. Ezt a Römert már néztem, nagyon szimpatikus, és jó a tesztje is!

Jövő héten elmegyünk és beleültetem pár ülésbe!

Concord lift evo, römer kid, besafe izi up,britax evolva (9-36) eddig ezek vannak.

Valaki még javaslat?

2013. nov. 21. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!