Ebben az esetben ti mikor hoznátok be a babakocsit?
Én már csak azért is bevinném, mert ha nem is rágják szét az egerek, de össze kakálhatják, és akkor is dobhatod ki.
Ha ez megnyugtat, ne bontsd ki a dobozából és úgy tedd el, akkor olyan mintha még nem készülnél annyira :).
Nekem nem a babona ugrott be, hanem hogy maradjon meg épen a babakocsi. Gondolom a kisruhákat is tárolod valahol, akár bent a lakásban nem? Szóval ilyen szempontból mindegy hol a kocsi.
Hozd be, mert még rosszabb lesz az a kocsi. Márcsak amiatt is, mert így még használhatjátok, eladhatjátok, de ha kint hagyod akkor már ki tudja.
mi lenne, ha ráhúznál a dobozra egy nagy sittes-zsákot (vagy kettőt) és úgy vinnéd be a lakásba...
aztán mikor tavaszodik, majd kitisztítod, már ha belefér az idődbe, és fizikailag is bírod majd a "melót"
amúgy ha becsomagolod zsákokba, akár kint is hagyhatod még a sufniba. (nekem egyszer olyan helyen voltak a ruháim, ahol egerek voltak, elárulom, csak a természetes anyagú ruhát rágcsálta szét a "kis dög" a műszálas cuccokra rá se nézett, szerintem nem bántja a babakocsit, hogy összepisili-e, azt viszont nem tudom, szerintem a sittes-zsákba bugyolált dobozra nem fog fájni a foga a rágcsálóknak) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!