Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Hol tároljam a babakocsit?

Reni0501 kérdése:

Hol tároljam a babakocsit?

Figyelt kérdés
Szombaton megyünk megvenni, de egyenlőre nem tudjuk hol lesz tárolva.Panellakásba lakunk és nincsen tároló, csak pince ami dohos.A lépcsőház csigalépcsős és még hely sincs hogy esetleg ott lezárjam.A csigalépcsőn nem lenne egyszerű a másodikra felhordani a terasz nyitott és a lakás is pici.
2013. nov. 14. 15:01
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha meg lesz a baba akkor hová fogjátok tenni?
2013. nov. 14. 15:02
 2/8 A kérdező kommentje:
A baba már megvan, csak a babakocsit most tudjuk megvenni.
2013. nov. 14. 15:03
 3/8 anonim ***** válasza:
adjátok el és vegyetek mei tait vagy kendőt. :)
2013. nov. 14. 15:05
 4/8 A kérdező kommentje:
Kell a babakocsi, mert egyedül vagyok, a párom külföldön, és ez megkönnyíti a boltba járást vagyis a cipekedést
2013. nov. 14. 15:10
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha van autótok tárold abban.Mi is panelben lakunk,nincs tároló.Egy ideig a szobában tároltam de mivel pici a hely rájöttem hogy jobb ha az autóban tárolom.Hátul a csomagtartóban.Leviszem a babát,beteszem a gyerekülésbe míg a babkocsit széthajtogatom.De ezt is csak úgy tudod kivitelezni ha van autótok és a párod nem azzal jár dolgozni ,vagy 2 autótok van.És még van egy ötletem ami picit macerás!Úgy ahogy a kerékpárokat is szokták felakasztani a falra ,felakasztod!Csak a kerekét jól szárazra kell törölnöd mert a fal piszkos lesz.És célszerű falvédőt is odatenni.Tudom nem egyszerűek a válaszaim de nincs jobb gondolatom és ezt bizony valahogy meg kell oldanod!
2013. nov. 14. 15:10
 6/8 A kérdező kommentje:
Csak egy kocsi van és a párom azzal jár. A másik ötletedet elgondolkodtató:)
2013. nov. 14. 15:12
 7/8 anonim ***** válasza:
kicsi, összecsukható babakocsit vegyetek. amit könnyű levinned egyedül is. vagy a földszinten lakónál tárold...
2013. nov. 14. 15:17
 8/8 anonim ***** válasza:
szia! mi is panelban lakunk. igaz van tárolónk de nem ott tartom a kocsit. ha lehet ajánlani peg perego veneziat vegyél. picire összecsukható, nagyon könnyű. én is most vettem és itt van bent az előtérbe összecsukva.
2013. nov. 14. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!