Viszonylag olcsó, minőségi (ami nem csak pár hónapot bír ki) és könnyű babakocsit tudtok nekem ajánlani?
Megnéztem, de nekem túl kicsinek tűnnek a kerekei. :S
Jó lenne, ha picit nagyobbak lennének, igaz, itt nem olyan rosszak az útviszonyok, de pl a bolt elég messze van, és hóban is bírnia kéne a babakocsinak. De azért köszönöm a választ. Nézegettem, és találtam a Pierre Cardin PS685-öt, de nem tudom, hogy mennyire megbízható? :S Meg nem találtam, hogy milyen súlyú? Esetleg akinek van tapasztalata vele, kérem írjon.
Szia!
De jó, hogy írtál a pierre cardin-ról én még a 682-est nézegettem, csak a súlya miatt voltak kétségeim. De akkor ez a típus is kilőve.
A Graco az nagyon jó, barátnőmnek az volt, csak sajnos a súlya miatt nem tudom megvenni, amúgy olyat vennék.
Csak amiatt is lenne jó egy viszonylag könnyebb típus, mert a nagyfiam 3 éves a tesója áprilisban születik. Nem sűrűn-havi 1x szoktunk feljárni Pestre és a vonatra elég durva lenne egyedül felszenvedni egy nehéz babakocsit-a metróról nem is beszélve-mozgólépcső....+ az igen aktív nagy tesó. A férjem meg sajnos mivel dolgozik, ő nem tud velünk jönni majd, hogy segítsen. Az espiro vektor nem rossz, csak az sem tűnik túl könnyűnek :D De amúgy tetszik, csak a másik kérdés, hogy pl hóban mennyire állja a helyét? xD Mert itt nálunk télen a legközelebbi bolt 30 percnyire van. Tavaly végigszenvedtem a sportkocsival(nem kicsi kerekű) az utat a boltig, de borzalmas volt, mert szánkózni nem lehetett még, de hó az annyi volt, hogy összegyűjtve beakadjon a kerék... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!