Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Szerintetek megéri 500. 000...

Szerintetek megéri 500. 000 Ft-ért Stokke babakocsit venni?

Figyelt kérdés
2013. nov. 10. 13:41
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó! Szerintem senki sem irigy, csak leírta a véleményét!

A kérdés az volt, hogy megéri-e megvenni....

A legtöbb válasz az, hogy nem - ennyi pénzért nem éri meg megvenni.

Ettől még nem irigyek az emberek, csak véleményt mondtak.

Sőt sok másik babakocsira is felhívták a kérdező figyelmét!

Nem értem miért kell mindig más válaszán csámcsogni, félremagyarázni....

Bocsi kérdező, belőlem szintén nem az irigység szól, de szerintem sem ér meg ennyi pénzt egy babakocsi.

Én sem látom praktikusnak! Szűknek találom, ami szerintem kényelmetlen egy babának, főleg, ha mondjuk a te kicsid is majd olyan tipusú lesz, aki már 3hónaposan 7-8kg.

Ha még esetleg télen overál stb-be kell beöktöztetni a babát, akkor meg főleg.

A másik, amit már írtak, hogy túl magas. Ez lehez az anyukának kényelmes, meg a babának újszülöttkorban, de ha majd mozogni fog a kicsi, akkor tényleg nem tud egyedül ki-be mászkálni a kocsiba.

De kérdező, ha neked ez a kocsi tetszik, kényelmesnek találod elsősorban a babának és magadnak is, akkor végülis nincs miről beszélni.

Neked kell eldönteni.

Sztem senki sem írigységből írt neked "nem éri meg " válaszokat.

2013. nov. 18. 21:19
 42/53 anonim ***** válasza:
100%

Ebbol is latszik, hogy sokan meg kozelrol nem lattak ezt a tipusu babakocsit. Nincs magasan a baba, mert lehet mozgatni az ulest fel-le, olyan magassagra allithato, amilyen a babanak kenyelmes, tehat lehet alacsonyan is. Mintahogy a kart is lehet mozgatni. Illetve, van olyan tipusa is, ami nem egy rudon van, hanem alapbol alacsonyan van, mint egy atlag babakocsi. Es nem szuk, teljesen atlagos, nyilvan, vannak szelesebb babakocsik, pl. egy maxi cosi szelesebb, de tobb helyett is foglal a csomagtartoban.

Ettol fuggetlenul persze draga, csak leirtam, mert sokan nem ismerik ezt a markat, de leirjak, hogy milyen.

2013. nov. 18. 22:20
 43/53 anonim válasza:
26%
Ennyiért még babát is kapsz hozzá.
2013. nov. 27. 07:19
 44/53 anonim ***** válasza:
35%

Igen, sokan nem ismerik ezt a márkát, többek közt én sem eddig, ezért utánanéztem. Rájöttem, ez az a típus, amit mindig megnéztem az utcán, hogy de idétlen egy babakocsi!!!

Attól függetlenül lehet jó, de nem félmillióért!!!

Mondjuk én 120-240 ezer között láttam az árát.

Nekem nem tetszik, mondjuk én még a hagyományosabb megoldásokat szeretem.

Kedves kérdező, babakocsi választásakor azt nézd meg, hol és mire fogod használni, falun, városon, sétálni, levegőzni, vásárolni, altatni, és az alapján válassz.

Nekünk egy olcsó de nagyon praktikus 3 funkciós babakocsink van, amiben kint altathatom a teraszon, elmehetek sétálni vele, ha esik az eső fúj a szél akkor is, mert zárhatóvá tudom tenni. Emellett én is inkább a hordozókendőt favorizálom, mert nagyon jó a babának, sokszor használjuk.

2013. nov. 27. 08:27
 45/53 anonim ***** válasza:
71%

Ha mindent megveszel se fél millió.

Amúgy úgy bírom, hogy az összes drága babakocsis kérdésnél írogatja itt az összes anyuka, hogy megtehettük volna, de nem vettük meg, aztán meg tele van a rovat olyan kérdésekkel, hogy jaj utalták már a gyest? Mikor jön már a családi. Majd beszarnak, hogy a 10-12 ezer forintok miatt közben meg azzal a szöveggel ócsárolják a babakocsikat, hogy mi is megvehettük volna, de nem akartuk, hogy hitelesebbek legyenek. Szánalmas.

Kérdező, nem a legdrágább áruházban kell megvenni.

2013. dec. 11. 13:52
 46/53 anonim ***** válasza:
65%

273 ezer forint a sportrész a mózessel együtt 337 ezer.

Mindenhol ennyi az ára egy két ezer forint plusz vagy mínusz lehet.

Tehát nem félmillió.

Persze a napernyő külön van, a lábzsák is de az már csak 30 ezer forint. Üdítőtartót is lehet venni, de az is 8 ezer, szóval még mindig nem éri el a félmilliót az ár.

De akinek telik rá, az ráakaszt mondjuk meg egy valóban félmillóért vett Burberry válltáskát, szóval valószínűleg nem gond anyagilag egy ilyet megvenni.

Senki nem mondta, hogy nem a felső tízezernek készült!

A téliesíthető szettet- 89 ezer forint- a legtöbb cég ingyen adja. Mivel a gyártó norvég, a skandináv telekre gondolva alkotta meg a téli szettett, a gyerekülésbe vastag bárányszőr, és a szél, eső, hideg ellen védő külső vászon.

Nagyon elegáns amúgy.

Én sem tartom reálisnak, hogy megvehettük volna, de abc design- vettünk :)

Aki megveheti, az meg is veszi, mert egy ujjal lehet tolni, jobbra balra fordulni vele, minden évben egyre kényelmesebb tágasabb, könnyebb használható modellt dobnak piacra.

Szerintem eszméletlenül jó én semmiért nem cserélném

És akinek van Xplory-ja, annak nem hiányzik az ára egy nyarlásból...

2014. jan. 5. 14:51
 47/53 anonim ***** válasza:
48%

31-es ezt az állatságot amit leírtál te komolyan gondolod?

Neked kéne pszihológus...

2014. jan. 5. 14:53
 48/53 anonim ***** válasza:
47%

A kérdező kérdésére válaszolva- Neked kell tudni, hogy megéri-e?

Hogy tetszik e, jólesik-e ránézni, szereted-e hogy magasan van a gyerek benne, milyen terepre használod.

Aki városban él, bazi nagy bömössel jár, és könnyen ki be rakja, egy mozdulat sportrésszel összecsukni a legújabbat, annak megéri pláne ha telik rá.

Ezzel a kérdéssel csak olajat öntesz a tűzre.

Egy Ferrarira nem ugranak rá ennyien, mert ez a gyerekkel van kapcsolatban amire mindenki nagyon érzékeny.

Nyugat-Európ összes fővárosa tele van Bugaboo-val ami szintén 300 ezer és Stokkéval.

Mert ott mások a jövedelmek és lazán megveszik a felső-középosztálybeliek.

Tolni pedig nagyon könnyű. A gyerek bőven kényelmesen elfér benne.

Akkor mi szól ellene?!

Ezt NEKED kell tudnod!!!!!

2014. jan. 5. 15:02
 49/53 anonim ***** válasza:

Hihetetlen,hogy milyen emberek vannak.Mi most vettünk a 8hós fiamnak v4et és imadja előtte cam cortina x3-unk volt.A kérdés,h megéri e valószínüleg nem sőtt biztos,hogy nem,de ha az a kocsi tetszik és van rá lehetőség vedd meg.Nekem is tetszett megvettem.Na de a chicco i moove kocsija sem ér 250ezret sőtt bátnőmék olyat vettek és utálja......Egyébként a babakocsi jelenlegi ára 273990ft.

Ha a kiegészítőket is megveszed akkor

Babahordozó/autósülés 2fajta van egyik 69900 a másik 87990

Mózes 58900

Pelenkázótáska 31990

Bundazsák 31990

Pohártartó 5590

Napernyő 13490

Takaró 13490

Nyári szett 49900

Téli szett 81990 + ha akarsz bárányszőr bélést az még 81990

Tehát összessen 731710ft

Ugyhogy az aki azt írta,h mindennel együtt sem éri el az 500e az nem jól tudja.

2014. jan. 9. 13:15
 50/53 anonim ***** válasza:

A lábzsák egy nyári babának nem kell, míg egy téli születésűnek pedig a nyári szett lehet felesleges.

Pelenkázótáskát külön vettünk és levolt árazva 30%-al.

A Stokke-k pedig a Atonnal, és Maxi Cosival is kompatibilisek és az csak 39 ezerért is van, ha nem akarsz extra színt választani, bár a Maxi Cosi a legrosszabb teszteredményt érte el, oldalirányból nem is védi a gyereket.

Én a kocsi vázra mindig a sportrészt vagy a mózest tettem rá, egy percig sem a Maxi Cosi-t.

Nekem egyszerűbb volt kivenni a kocsit, felállítani és kivenni a babát az autós ülésből és a kocsiba beletenni, mint az autóshordozót rátenni a babakocsira...ááá

2014. jan. 11. 17:32
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!