Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Szerintetek megéri 500. 000...

Szerintetek megéri 500. 000 Ft-ért Stokke babakocsit venni?

Figyelt kérdés
2013. nov. 10. 13:41
1 2 3 4 5 6
 11/53 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem szeretnék felvágni, annyi, hogy szeretném a babának a legjobbat megadni. Nem vagyok még jártas a dologban, ezért érdeklődöm, hogy másoknak mi a tapasztalata és mennyire van összefüggésben az ár a minőséggel.
2013. nov. 10. 14:09
 12/53 anonim ***** válasza:
77%

a babanak nem azzal adod meg a 'legjobbat', hogy felmillioert veszel babakocsit. egyszeruen ostobasag ennyi penzt kiadni olyanert, amit maximum masfel-ket evig fog hasznalni (mert kinovi...).

ne hidd azt, hogy a draga dolgokkal adod meg a gyerekednek a 'legjobbat', a boldog es harmonikus csaladi elet (apa-anya egyutt van, szereti egymast) fenyevekkel tobbet er, mint barmilyen babakocsi.

2013. nov. 10. 14:22
 13/53 anonim ***** válasza:
83%

Bírom, hogy valaki szinte személyes sértésnek veszi, ha valaki feltesz egy ilyen kérdést.

Szerintem nem éri meg, de ha neked tetszik, és megengedheted magadnak, miért ne vehetnél olyat.

Ez abszolút egyéni megítélés kérdése.

Én spéci semmiképpen nem vennék, ez messze felülmúlja az én anyagi lehetőségeimet, de ezért nem néznélek idiótának, mint itt egyesek.

Nem értem, hogy egyeseknek miért fáj, ha valakinek van pénze.

2013. nov. 10. 14:24
 14/53 Nememlékszem ***** válasza:
87%
Figyu, szerintem vedd meg, ha van rá pénzed. Én a Bugaboo-val voltam ugyanígy, megvettem, és nagyon örülök neki! Elsô gyereknél még én is úgy gondoltam, hogy miért ne felelne meg egy 50-100 ezres babakocsi, de aztán rájöttem, hogy ez tulajdonképpen mennyi kompromisszummal jár, sok mindent lehetne azért ezeken a kocsikon javítani. Én a Bugaboo-nál éreztem azt, hogy egszerûen tökéletes, mintha mindent, ami a többi kocsin hiba, ezen kijavítottak volna. Megvettem, és nagyon örülök neki, csak attól félek, nehogy túl hamara megunja a kislányom a babakocsizást, szeretném még jó sokáig tologatni. :) Olyan rövid az az idôszak az ember életében, amíg babakocsit tologathat, miért ne lehetne ezt kihasználni? csak azt ne mondjuk szerintem, hogy azért vesszük meg, mert a gyereknek szeretnénk a legjobbat megadni. :) a gyereknek tényleg ugyanolyan a 100 ezres kocsi is. Nem, ezt magunknak vesszük, de nem baj. :) az irígyekkel meg ne foglalkozz, nekik lehet a legrosszabb.
2013. nov. 10. 14:38
 15/53 anonim ***** válasza:
57%

Anyám borogass!

Nekünk a kocsink került 500 ezerbe!

Viccen kívül, ha milliomos lennék se költenék enyyit feleslegesen átmeneti megoldásokra!!! Ha megteheted, akkor is inkább költsd azt az ötszázezret a gyerekre, játék, ruha stb. Oké, hogy a legjobbat akarod neki adni, de ha a babakocsi kényelmes, praktikus, jól kormányozható, megfelelően védett, az a babának tökéletes, és lesz@rja, hogy milyen márka, meg mit tud még ezen kívül, ettől nem lesz boldogabb.

Én a helyedben ebből a pénzből inkább hasznos készségfejlesztő játékokat vennék neki egy olcsóbb babakocsi mellett, azt jobbam fogja díjazni a későbbiek során.

Ennyiből játszóházzá varázsolhatom a szobáját!

2013. nov. 10. 14:45
 16/53 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy a Stokke a legjobb babakocsi. Ránézésre biztosan nem a legpraktikusabb, és legkényelmesebb darab. Tényleg a márkanevet fizeted meg, de persze neked kell tudni, hogy mik az igényeitek a kocsival kapcsolatban.

A Bugaboo-ról én is olvastam jókat, de akárhol néztem, vagy keresgéltem a legjobb babakocsit, a Stokke márkanevet sehol nem említették.

Én 250-ért láttam olyat, hogy álomkocsi, és nekem szuperpraktikusnak tűnik, de nem használtam. Viszont jókat olvastam róla.

A Britax B-Smart is elég jó, és a Peg Perego Book Plus is.

[link]

itt érdemes szemezgetni, minden árkategóriában találsz kocsit.

2013. nov. 10. 14:49
 17/53 anonim ***** válasza:
33%

Ezeket a holmikat kifejezetten azoknak az embereknek gyártják, akiknek a fenekükből is pénz nő ki, és nem értik mit jelent az MINDENT MEGADNI A GYEREKNEK. Szerintem feltétlenül vedd meg, mert ha nem lennének olyan emberek, mint te, akkor becsődölnének ezek a vállalatok. Aztán majd 1 év múlva rájössz, hogy mi az, amire tényleg szüksége van a babádnak.

A korábbi hozzászólásokhoz pedig: nyilván aért háborodnak fel sokan, mert hiába gürizik végig az életüket, sose lesz annyi pénzük, hogy akár csak elgondolkodhassanak egy hasonló dolgon, ugyanis csak annak van ennyi pénze, aki vállalkozó, egy deka adót sem fizet, vagy éppen mindenfelől összecsalja a vagyonát, esetleg alapból olyan családba született, ahol a felmenői már mindezt megtették helyette. És ezeknek az embereknek mégsem jut soha eszükbe, hogy akár egy kicsit is jót tegyenek, vagy megosszák mindazt, amijük van másokkal is. Nekem is 50000Ftos babakocsim volt, 20000Ftos kiságyam, 15000Ftos járókám, stbstb. A gyermekeim mégis boldogan nőnek fel, mert abból kapnak minőségi szolgáltatást, amiből tényleg szükségük van rá: a szeretetből, a törődésből. És emellett a Vörös-keresztnek adom be a ruhákat, játékokat, stb. Pedig állatira nem vet fel a pénz, dolgozunk mindenért, küzdünk, ahogy mások is, és segítünk a kevésbé szerencséseknek. A milliomosoknak sosem jut eszébe hasonló. Ilyen az élet, ilyen az ember...

2013. nov. 10. 16:11
 18/53 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó válaszoló!

Milyen jogon ítélkezel? Az alapján már ismersz engem és az egész életemet, hogy feltettem egy kérdést egy bizonyos típusú babakocsiról? Nevetséges vagy.

És attól még, hogy valaki jómódú, miből gondolod, hogy sose adakozik vagy nem segít másoknak? Ennyi erővel hány olyan átlagkeresettel rendelkező ember van, aki nem ad 100 Ft-ot egy hajléktalannak és átnéz rajta, pedig azért anyagilag ennyi beleférne? Vagy belerúgnak egy kóbor állatba, mert éppen olyanja van? Ne állítsd már azt, hogy az aki kevesebbet keres egy szent ember, aki többet, az pedig egy ősbunkó. Ez nem ettől függ.

Arra pedig nem tudok mit mondani, hogy szerinted csak illegális és tisztességtelen módon lehet jól keresni. Van akinek rengeteg munkája van ebben, nem tudhatod.

Azt pedig egy szóval sem említettem, hogy a "legjobbat megadni" csak abban merül ki, hogy a legdrágább dolgokat veszem meg neki. Nem ez az első, de szeretném biztonságban és kényelemben tudni. Ha ezt olcsóbb tárgyakkal is tudom neki biztosítani, akkor azt veszem, ha pedig drágábbal, akkor azt. Még egyszer mondom, egyelőre csak tájékozódom, nem mondtam, hogy biztosan ezt veszem meg.

2013. nov. 10. 16:29
 19/53 anonim ***** válasza:
67%
Nem tudom, hogy megéri -e, de általában a Stokke használók nagyon dicsérik. Kérdés, hogy hol akarod használni, nálunk nem lett volna jó megoldás a kerekei miatt, de városban nem rossz, hogy magasabban van benne a baba. De. Meg tudtam volna venni, de nem tettem, én ennyi pénzt már nem szántam babakocsira (200 alatt volt mindennel együtt az enyém). Más kérdés, hogy az 50ezres batárokkal sem voltam kibékülve, nekem nem mindegy, hogy ha napi több órát kell tolni, akkor az nekem mennyire kényelmes. (nemrég volt a vaterán egy fullos Stokke 300 körül. azon már elgondolkodtam volna, de nem aktuális)
2013. nov. 10. 16:48
 20/53 anonim ***** válasza:
76%

17/19

Előtted is ott a lehetőség a vállalkozásra és a továbbképzésre, hogy többre vigyed,és ne egy gyárba kelljen megszakadnod. Tudom persze siránkozni sokkal egyszerűbb mint tenni ellen, csak okosabb maradtál volna ha csendben maradsz.

2013. nov. 10. 16:51
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!