Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Van valaki itt aki hasznalja...

Van valaki itt aki hasznalja a RAF-POL FENIX 3 in 1 multifunkcios babakocsit?

Figyelt kérdés
mondanátok véleményeket?
2013. okt. 31. 18:41
 1/6 anonim ***** válasza:
Szia! Nekünk ilyenünk van! Csak jót tudok róla írni! A mózeskosár hatalmas, sokáig tudják használni még a nagyobb súlyú babák is... a hordozót is imádtuk, a sportrészbe meg még van, hogy a mai napig beletesszük a 2 éves lányunkat, ha hosszabb útra megyünk! A nagy kerekei miatt tökéletesen tudtuk használni a hóban is, annyi igazából, h most két év után, elkezdett kopni a kereke! Nagyon szép szinekben árulják, nekünk lila-virágos van! Csak ajánlani tudom, soha semmi bajunk nem volt vele, pedig rendesen ki is használtuk! A kistesót még simán kibírja! :) Ha bármi kérdésed van vele kapcsolatban, akkor szívesen segítek!
2013. okt. 31. 22:34
 2/6 A kérdező kommentje:

köszönöm! nagyon megtetszett csak gyanusan olcsó volt azért kérdeztem!

[link]

ilyesmi a tied is? ez jó?

2013. okt. 31. 23:20
 3/6 anonim ***** válasza:

Nem, a miénk ez:

[link]

Amit te linkeltél be az nem is 3 in 1-ben-es, nem tudom miért írták azt! A fenix pont azért jó, mert mind a 3 tartozék(mózes, sport, hordozó)rácsatlakoztatható a vázra! A twist-nek nincs is hordozója...

2013. nov. 1. 13:44
 4/6 A kérdező kommentje:

akkor azért ilyen olcsó

köszi a segítséget!

2013. nov. 1. 15:11
 5/6 anonim válasza:

Sziasztok!

Sajnos nekünk nincs jó véleményünk a Raf-Pol Fenix babakocsiról! (a többesszám azért, mert a b.nőmmel egyszerre rendeltük, és ő is alig várta, hogy megszabaduljon tőle)

Lehet, hogy jó a mózese vagy a hordozója, de ez bármelyik multifunkciós kocsira igaz, mert minden részük, szinte teljesen ugyanaz, kivéve a váz. A raf-polnál pont ezzel van gond! Nagy nehéz ormótlan, óriási tengelyszélességgel!!! Nehezen fér be az ajtókon, volt ahol kint kellett hagynom, mert be sem fért.

Nem ajánlom senkinek!!

2013. nov. 5. 08:57
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem eddig szerencsém volt az ajtókkal, eddig mindegyiken befértem! Az mondjuk igaz, hogy nehéz a váz, de a súlya fel van tüntetve mindenhol, ezzel gondolom számol előre a vásárló...
2013. nov. 5. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!