Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Tudnátok segíteni babakocsi...

Tudnátok segíteni babakocsi választásban?

Figyelt kérdés
Olyan babakocsit szeretnénk, aminek legalább a hátsó kerekei fújtathatóak, 3 funkciós(mózes, hordozó, sportrész), a sportrész majdnem vízszintesig legyen dönthető, kétirányból lehessen a vázra tenni.
2013. okt. 31. 10:34
 1/6 anonim ***** válasza:
pont a lényeg lemaradt ami szerintem a legfontosabb egy babakocsinál. Számit-e a méret (beférjen az autóba) és a súly (kell-e cipelned emeletre, tömegközlekedési eszközre felrakni)? milyen terpre kell?
2013. okt. 31. 10:37
 2/6 A kérdező kommentje:
Kisvárosban lakunk kertes házban, tehát pl. buszoznom, emeletre cipelnem nem kell, az autóba azért jó ha befér, de nem kicsi az autónk. terepre nem igazán fogjuk használni(erdő, stb.) viszont itt-ott elég gáz a járda ezért gondoltunk fújtatható kerekűre, az talán nem ráz annyira.
2013. okt. 31. 10:52
 3/6 anonim ***** válasza:
A rázás egyáltalán nem szokta zavarni a babákat, sőt arra tudnak a legjobban elaludni. De tény hogy jobb a felfújható kerék a sima műanyag kerekek nagyon hamar elkopnak még városi terepen is. Nekem a kedvenc kocsi most az anmar hilux. Én mindneképp szines, több szinű mintás kocsit szeretnék, nem tetszenek az egyszinű kocsik.
2013. okt. 31. 10:59
 4/6 anonim ***** válasza:
Rengeteg ilyen típusú babakocsi van, kb. 80.000-től a többszázezerig. Van még pár tulajdonság, amit érdemes átgondolni, pl. a tolókar állítható legyen e, a hordozóhoz szeretnél e rögzítőtalpat vagy isofixes rögzítőtalpat a kocsiba, számít e a kocsi/mózes/hordozó súlya, milyen sűrűn vennéd le pl. a mózest (a babát veszed ki vagy a mózesben hozod-viszed, némelyik márkánál iszonyat nehéz levenni a különböző részeket), milyen magasan legyen a baba (ebben is nagy eltérések vannak a kocsik között). Nem tudom voltatok e már bababoltban kocsikat nézni, de szerintem az a legjobb megoldás, ha elmentek és kipróbáljátok mindet (összecsukni, lecserélni az elemeket, tólni). Mi nyagon meglepődtünk, hogy milyen különböző megoldások vannak a babakocsiknál (még ha látszólag egyformák is) és van ami nagyon megtetszett és volt amit rögtön kizártunk. Pl. volt amit szinte lehetetlen volt összecsukni, még az eladó is küzdött vele és volt aminél az elemek levétele inkább háromkezes munka, mint kettő.
2013. okt. 31. 11:36
 5/6 Szandy89 ***** válasza:

[link]

nekünk ilyen van! Nagyon szeretem! masszív és erős babakocsi! és nagyon sok színben van!

2013. okt. 31. 13:09
 6/6 anonim ***** válasza:
Giraffe Club SH618.
2013. nov. 1. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!