Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Mit csináljak, hogy ne hányja...

Mit csináljak, hogy ne hányja össze az autót? Mióta gyerekülésben ül azóta tart ez.

Figyelt kérdés
14 hónapos a kislányom, kb. egy éves volt mikor először ültettük autósülésbe. Egy órát autóztunk, és összehányta az autót. Hazafelé szintén. Azóta többször volt ilyen. Volt olyan, hogy evés után 2 órával indultunk el, meg is álltunk félúton, és mégis kijött belőle. Próbáltuk azt is, hogy nem döntjük meg az ülést, az sem vált be. Jó volna valami, megoldás, mert a Papát és a Mamát valahogy meg kell látogatni, és egy óra az út.

2013. okt. 29. 09:49
 1/8 anonim ***** válasza:
hát vannak iylen ygerekek, én is ilyen voltam. Mindig volt nálunk csomó zacskó. Esetleg kérdezd mega a gyerkorvost van-e rá valami gyógyszer ami már adható ennyi idősen is.
2013. okt. 29. 09:51
 2/8 anonim ***** válasza:

Ha alszik, akkor is hány? Mert az enyém akkor nem szokott (igaz, ő már nagyobb: 3,5 éves). És segít az is, ha középre kötöm be az ülést és akkor kilát elől. Egyébként a daedalon tabletta erre a jól bevált módszer, de nem tudom ilyen picinek lehet-e már adni. Ha egyik sem válik be, akkor bizony vinni kell egy nagy tálat, vagy zacskót, hogy legalább ne a kocsi bánja.

Elvileg kinövik ezt a gyerekek, de ezzel kapcsolatban vannak kétségeim, ugyanis én 30 éves létemre se tudok az autóban hátul utazni, mert baromi rosszul vagyok :)

2013. okt. 29. 09:53
 3/8 anonim ***** válasza:
Deadalon kup
2013. okt. 29. 09:54
 4/8 A kérdező kommentje:
A kocsiban nem tud "nagyot" aludni. Néha elszunyókál, és mielőtt odaérünk, felébred.
2013. okt. 29. 09:58
 5/8 anonim ***** válasza:

Tömegközlekedés.(tudom nem mmindenkinél megoldás)

gyerekkoromban nem volt autónk,nem tudom hogy birtam volna,de felnőttként a mai napig rosszul vagyok,meg is kell állni sokszor,de valamilyen szinten birom.

Ezért ha nem muszáj nem autózok.

2013. okt. 29. 10:20
 6/8 anonim ***** válasza:

Én úgy szoktam, hogy jól lefárasztom a gyerekeket utazás előtt (nagy séta, játszótér, fociáz, stb) és alvásidőben megyünk, így végigalusszák a 2 órás utat is és nincsenek rosszul.

(a 2. válaszadó voltam újra)

2013. okt. 29. 10:35
 7/8 anonim ***** válasza:
ne adj neki enni utazás elött
2013. okt. 29. 11:11
 8/8 anonim ***** válasza:

nekem 2 hányós gyerekem volt, évekig hánytak kb. 1.5 évesen kezdték és 4-5 éves korig tartott.

túl kell élni, nincs igazán megoldás rá.

2013. okt. 30. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!