Melyik babakocsit vennétek?
Melyik babakocsit ajánljátok város uthoz, tömegközlekedésen is használnám, és egy emeletet is meg kell mászni vele :) Vélemények a termékekröl?
Nekem hauck volt-van. De nem ez a típusú hauck apolló 4, nagyon király, ha valaki könnyű babakocsit, és kicsire összehajthatósat akar, akkor viszont nem ajánlom. Nekem ez nem volt fontos. 1. gyerekemet kiszolgálta, semmi baja, majd ha lesz kistesó, ő is ebben lesz. (a szine olyan, hogy jó fiúnak lánynak egyaránt)
Kiskerekesből vettem szintén hauckot. Még jó, hogy használtan vettem (azért vettem, mert párszor mentünk kocsival, gondoltam egy kicsire összecsukhatós néha jól jönne). Irányítani is alig tudtam, felborult, minden baja volt. Szóval márkán belül se mindegy, hogy milyet veszel.
Nagy kerekű jobb terepre.
Ajj-jajj... A Hauck-ot pl. ilyen tolókarral nem tudod egy kézzel tolni, lépcsőnél megemelni, stb.
A másiknak pedig ha jól látom nem bolygósíthatóak a kerekei... Nekünk ez is szempont volt, sokkal kényelmesebb és egyszerűbb olyannal közlekedni.
Másfajtát nem néztetek?
Egyik rosszabb , mint a másik!
Mi giraffet vettünk , nagyon jó. Könnyű, kényelmes, tágas jó minőségű !
Elég értelmetlenül van leírva,a mózeskosárral az ára 59990 ft, ha a babahordozót is kéred + 10e!
A Hauck-ot nem ismerem, de a Kunert egy katasztrófa. Barátnőmék ilyet vettek az 1. gyereknek, pár hónap után kitört a kereke. Én nem adnék érte pénzt.
Amit az utolsó linkelt Giraffe Club az jó. Nekünk az SH618 van, tök jó :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!