Kisfiúnak vennétek narancssárga babakocsit?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 12. 09:26
2/14 anonim válasza:
a narancssárgának is van több árnyalata. ha nagyon rikitó akkor nem,-de amúgy sok fiú babát látok narancssárgás babakocsiba
3/14 Faff0529 válasza:
nekünk narancs volt a kisfiamnak. Senki nem szólt meg miatta és én sem éreztem "furcsának" szerettük :) és gyerek lett a fiamból narancs kocsiban is... :)
4/14 krisztivan válasza:
Nekünk narancs-okker színű volt.Kérdés,hogy milyen színű tényleg,hiszen az hogy narancssárga az még kevés:-)
5/14 anonim válasza:
Attól függ. Ha van pénzem, hogy válogassak, akkor nem narancssárgát vennék. Nekem a zöld szín tetszik.
De ha nincs pénzem válogatni és kapok egy használt kocsit, akkor jó, nem válogatnék, örülnék, hogy van babakocsim, nem a szín számít egyébként, mindegyikben lehet a gyereket tolni.
Az én fiamnak piros-fekete kocsija volt, a lányomnak is azt használtam, majd egy ismerősömnek lett odaadva, akinek szintén lánya született.
6/14 anonim válasza:
Nekem lányom van és fekete narancs kocsit kaptunk ,ami a hugomé volt.Szerintem inkább fiús ez ,mint lányos.Ha tetszik,én vennék neki narancsot.
7/14 A kérdező kommentje:
Lehet nem jól linkeltem, de erről a babakocsiról lenne szó.
2013. ápr. 12. 09:43
8/14 anonim válasza:
Aha, én simán megvenném neki, szerintem tök jól néz ki :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!