Szerintetek a narancssárga szín (babakocsi, ruha) fiús, lányos, vagy uniszex?
Szerintem unisex.
Bár attól is függ, hogy mikre figyelsz még oda.
Mert pl. lányos kiegészítőket kevésbé lehet kapni olyan színben, ami megy a narancssárgához. Lányoknak ugyanis minden pink, lila meg rózsaszín. Fiúknak inkább árulnak ilyen színű holmikat.
Uniszex lenne. Fiamnak nagyon jól tudtam kombinálni a sárga-kék variációjú ruhákat, ebben a verzióban a narancssárga kifejezetten fiús.
Kislányomnak is szívesen veszek citromsárga, narancssárga ruhákat, de hozzá kell tenni, nehezen kapni, mert őrület, hogy lányoknak minden csupa rózsaszín, pink, lila, én már rosszul vagyok a rózsaszíntől.
Babakocsiban a narancssárga meg teljesen semleges.
En pont most talatam a baratnom 2 eves kislanyanak egy feher naracssarga pottyos ruhat es eppen azon gondolkodom, hogy megvegyem vagy sem neki nyarra. Rajta elem ki a kislanyos ruha hajlamaimat mert nekem fiam van. :))) Pont a naracssarga szin miatt gondolkodtam, hogy jo lenne-e vagy sem de a lilabol kifogytak es nem is lesz tobb mert tavalyi learazott aru.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!