Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Tudja vki, hogy melyik üzletbe...

Tudja vki, hogy melyik üzletben van sokféle Chipolino babakocsi modell?

Figyelt kérdés
Jó lenne őket kipróbálni, mielőtt megvesszük. Elsősorban budapesti üzletek érdekelnek.

2013. okt. 15. 22:14
 1/6 anonim ***** válasza:

A babaszafariban sok van, az biztos, mi is ott vettünk, Chipolino Luminát, most nem látom a webshopban, de ezt semmiképp nem ajánlom, 4 hónap után meg is szabadultunk tőle. Ha a többi is ilyen, akkor a márkát sem ajánlom :(

Rozoga sz*r :(

[link]

2013. okt. 15. 23:15
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi. És milyet vettetek helyette?
2013. okt. 16. 11:13
 3/6 anonim ***** válasza:

Hát ezt így nehéz megmondani. Mik az igények és mennyi a keret?

3-4 kerekű tetszik, milyen terepre kell, tömegközlekedni akarsz-e vele, autóba akarod rakni, kicsire kell hogy csukódjon? Mózes-sport-hordozós legyen? És a leglényegesebb, hogy mennyi szántok rá...

2013. okt. 16. 13:43
 4/6 A kérdező kommentje:
Azért kérdeztem,h melyik babakocsit választották végül, mert mi is pont a Luminát néztük ki. olyan kéne, amivel könnyű forgolódni, nem túl nehéz. Olyat szeretnénk, aminek a sport része alakítható át mózessé, és feltehető rá az autós hordozó is. Jó lenne, ha 100ból kijönne. A Chipolinok kinézetre nagyon tatszenek, ezért néznénk meg azokat elsősorban.
2013. okt. 16. 15:43
 5/6 anonim ***** válasza:

Jah, akkor jól beletrafáltam :)

Hát mi utána már csak sport kocsit vettünk, ami mélyre dönthető, mert már egyébként is szeretett kilátni a lányom akkoriban, ABC Design Primo-t egyébként, és hát én ABC Desing rajongó lettem. Úgyhogy ha kell még újszülött babakocsi, mindenképpen azok közül fogok választani ha megtehetjük anyagilag...picit húzósabb, de a Brendonnál mindig akciós valamelyik, szét lehet nézni, hátha tetszik valamelyik.

Egyébként pedig az olcsóbb kategóriában tesómék vettek Hauck Vipert, ezt:

[link]

És még ez is különb, mint a Lumina. A hordozója is jó eredményt ért el a törésteszten. Tudom, hogy itthon rossz a PR-ja, de németországnak szeretik, és egyébként tesómék megtehették volna, hogy drágább babakocsit vegyenek, mert jobban állnak, mint mi, mégis emellett döntöttek. Érdemes megnézni.

Egyébként a Luminát azért utáltam nagyon, mert egyrészt a bevásárló kosara nevetségesen kicsi, SEMMI nem fér bele. Pedig én sem járok sokat vásárolni egyedül babakocsival, mert együtt szoktunk autóval, de mégis nagyon bosszantott... Az ülés része pedig amikor mózesként volt fenn, borzasztóan lifegett rajta, több centit kilengett, ér mikor beletettem a lányomat, a az első része, ahol a fejecskéje volt, az esett lejjebb, arra lejtett, tehát kvázi lógott a feje, a lábai pedig magasabban voltak....nézni is borzasztó volt :(

Szóval egyszerűen úgy sz*r, ahogy van....

Jah és csak úgy lehet használni sport-ként, hogy mindig be van kötve a gyerek, mert a lába között nincsen olyan rész, ami megfogná. Én pedig nem tartom indokoltnak, hogy amíg nem kimászós, ficánkolós, akkor be kelljen szögezni a gyereket, főleg amíg csak tényleg egy picit van feljebb emelve a feje, tehát nem is ül...

Azt viszont már nem tudom, milyen kocsi van még, ami mózessé és sporttá alakítható, pedig tudom hogy láttam még, majd gondolkodom...

Az Espiro Vector kocsik is kb ebben árkategóriában vannak kb, főleg akciósan...

De azt is lehet a Babaszafariban kapni, úgyhogy szerintem nézzetek be, tologassátok meg őket, mindet...

Onnan pedig egy pár lépés csak a Brendon, oda is érdemes benézni rengeteg a babakocsi ott is...

2013. okt. 16. 16:09
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a részletes választ :). Mindenképp szétnézünk ebben a 2 áruházban!
2013. okt. 16. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!