Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Chipolino dakota babakocsi...

Chipolino dakota babakocsi használ valaki?

Figyelt kérdés
Ilyenre szeretném lecserélni a mostanit. Nem tömegközlekedek, csupán városi sétákhoz kellene.
2012. szept. 10. 09:45
 1/9 anonim ***** válasza:
Nekünk chipolino puky van. Én nagyon szeretem. Biztosan hasonlit a kettő egymásra.
2012. szept. 10. 10:57
 2/9 anonim ***** válasza:
Nekünk chipolino ultra van, ha megnézed nagyon hasonlít a kettő, talán annyi a különbség, hogy a miénk újszülött kortól használható... nagyon szeretjük, 15 hónapos a kislányom, sokat használjuk, de semmi gond vele - nekem miután megvettük kicsit "túl műanyagnak" tűnt , de nagyon bevált végül!
2012. szept. 10. 11:01
 3/9 A kérdező kommentje:
A Dakota is újszülött kortól használható! Elég tágas? Pl hasalva is kényelmesen elfér benne egy nagyobb baba is? Mert az én fiam csak hason hajlandó aludni.
2012. szept. 10. 11:13
 4/9 anonim ***** válasza:
Azt írják róla, hogy használható újszülöttnek is, de nem dönthető teljesen 180 fokba! Az ultra szerintem ahhoz nem elég tágas, hogy egy nagyobb baba hason aludjon benn.
2012. szept. 10. 14:41
 5/9 A kérdező kommentje:

Én azt olvasom, hogy vízszintesig dönthető:

[link]

2012. szept. 10. 15:27
 6/9 A kérdező kommentje:
Vagy Te az Ultrát mondod? De ez olyan jó amúgy, hogy leírnak valamit és nem is úgy van...
2012. szept. 10. 15:28
 7/9 anonim ***** válasza:
Igen , az ultrát mondom - ha megnézed oldalról fekve fényképezve, látszik, hogy nem teljesen vízszintes... bár szerintem emiatt megveheted, minimális a dőlésszög, és olyan picúrka még újszülöttként, hogy nem is éri végig, tehát ahol van benn egy kis törés, ott már nem a kis gerince van, hanem max. a lába. Szerintem szinte ugyanaz mint a miént ( ultra9 , most átnézegettem még egyszer a képeit-leírását.
2012. szept. 11. 13:14
 8/9 Dékány Ivett válasza:

Pont mi is az Ultra és a Dakota között tanakodtunk a férjemmel. Elmentünk az egyik boltba megnézni mindkettőt. Nehéz volt a döntés, mert mindkettő újszülött kortól használható és vízszíntesig dönthető. Végül a Dakota mellett döntöttünk, mert masszívabbnak tűnt, illetve a tolókarjának a magassága állítható. A férjem elég magas, így ez fontos szempont volt nekünk.

[link]

2012. nov. 29. 11:59
 9/9 anonim ***** válasza:

A Dakota valahol a tank (súly) és a repülőgép-anyahajó

(mozgékonyság) között van... Baromi nehéz, akinek csak 10 lépcsőfokot kell mászni, annak már nem ajánlom, a bkv-ra felnavigálni pedig segítség nélkül nem lehet. Még az alacsonypadlós buszra sem ha a sofőr 1 méterre áll meg a járdától :@ Kertes házban lakóknak viszont szerintem jó, a szerkezete masszív, bár nekem időbe telt, hogy megtanuljam "navigálni" :D

2013. márc. 4. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!