Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Milyen autósülést javasoltok?

Milyen autósülést javasoltok?

Figyelt kérdés
Kislányom lábai már kilógnak a tojásból, ezért készülök 9-18 kg-ig autósülést venni. Egyébként még nem tud stabilan ülni, hiszen csak 5 és fél hónapos. Mire kell figyelnem az ülés vásárlásánál? Őszintén szólva fogalmam sincs róla, ezért érdeklődöm itt :-) Ti milyen márkát használtok, és mennyire jött be?
2013. okt. 13. 20:27
 1/10 anonim ***** válasza:
Nekünk 0-18 kg-ig van. Az egész piciknek is kényelmes, mert eléggé el lehet fektetni (gyerekülésekhez képest). A pántot 3 magasságba is be lehet fűzni, ahogy nől a baba.
2013. okt. 13. 21:31
 2/10 anonim ***** válasza:
attól, hogy kilóg a lába, még nagyon nem nőtte ki. Ekkora gyereknek tilos menetirány szerinti ülésbe rakni.
2013. okt. 13. 22:08
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Csakis 0-18 kg-os ülést javaslok. Ilyen pici nem utazhat menetirányban, ráadásul még ülni sem tud. A 9-18 kg-os ülés nem neki való.
2013. okt. 14. 07:33
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Ekkorának 0-18-ast vegyél, ne nagyobbat. 1 éves koráig ki fogja bírni (kéne) menetiránynak háttal bekötve. Sőt, a legújabb ajánlások szerint tovább is.
2013. okt. 14. 07:33
 5/10 A kérdező kommentje:
Látjátok, ennyire nem értek hozzá...de most már picit utánaolvastam, igen, a 0-18 kg-s kell. és utána (miután utazhat menetiránynak szemben)ugyanugy funkcionál, mint pl. a 9-18kg-s ülés? a Fisher Price üléssel kapcsolatban nincs tapasztalatotok? jónak néz ki, egyenlőre az a nyerő.
2013. okt. 14. 08:24
 6/10 anonim ***** válasza:

Én is a 0-18-ast ajánlom, még nagyon pici a babád. Akkor növi ki a hordozót (ill. bármilyen ülést), amikor a feje kezd túlérni az ülésen.

Az sem mindegy, hogy mennyi pénzt tudtok rá szánni.

Nekünk Giordani Mythos van, mindkettőnél nagyon szerettük, szuper a szűkítője, ebbe pici baba se "lötyög".

[link]

2013. okt. 14. 14:36
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia !

Az én fiam is mindig nagy nővésű volt , nála 4 hónaposan kelett lecserélni , mi elöszőr FP vettünk , de nagyon megbántam , én nagyon nem szerettem mert mindig elmozdult az isofixex autó ülésből , amiből nem lehetne ! Nekem nem tetszett a törés tesztje sem !

Mi ezután egy Besafe Izit vettünk szintén 0-18 kg. Mi frontálisan ütköztünk vele a férjem majdnem belehalt , de a kisfiúnknak egy haja szála sem görbült köszönhetően a gyerekülésnek !

[link]

2013. okt. 14. 14:40
 8/10 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi a hasznos válaszokat. Az FP-t kizártam akkor mindenképpen. A Besafe biztos szuper,de sajnos olyan drágát nem tudunk venni...olyan 30-40ezer ft-ban gondolkodunk.
2013. okt. 14. 16:50
 9/10 anonim ***** válasza:
sajnos ennyiért nem fogtok biztonságos ülést kapni, próbáljatok meg kicsit spórolni rá.
2013. okt. 14. 20:31
 10/10 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy Fisher Price ülést nem gyártanak isofixes kivitelben. Biztos, hogy helyesen lett bekötve?
2013. okt. 16. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!