Lila babakocsi kisfiúnak?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Ilyen babakocsink van, még a kislányomnak vettük, de tervezzük a kistesót! Ha kisfiú lenne, akkor szerintetek használhatjuk tovább, vagy vennem kellene másikat! Tudtuk mindig, h két gyerkőcöt szeretnénk, és mindenből megpróbáltunk az elején unisex színt választani, de amikor ezt a babakocsit megláttuk, első látásra beleszerettünk! Előre is köszi a válaszokat!

[link]

2013. okt. 10. 16:34
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
29%

A sima lila is necces lett volna,de hogy még virágok is vannak rajta.

Én semmiképpen nem tenném bele a kisfiamat.

Ne haragudj:)

2013. okt. 10. 16:40
 2/15 anonim ***** válasza:
9%
Tulajdonképpen a színösszeállítás még elmenne kisfiúnak, de a virágok miatt nem tennék bele kisfiút. Persze, neki még tök mindegy, de azért mégis.
2013. okt. 10. 16:46
 3/15 anonim ***** válasza:
60%
Semmi baj ezzel.
2013. okt. 10. 16:51
 4/15 anonim ***** válasza:
én a virágok miatt nem tenném
2013. okt. 10. 16:54
 5/15 anonim ***** válasza:

semmi baj vele,meghát úgysem sokáig fogja használni.1-1,5 évre újabb babakocsit szerintem felesleges venni

de ha úgyérzed hogy kell akkor vegyetek

2013. okt. 10. 16:55
 6/15 anonim ***** válasza:
46%
Nem vennék ilyet a fiamnak, de ha ilyet kapnánk vagy már ilyenünk lenne akkor nem vennék másikat. Szerintem abszolút lehet fiúnak is virágos vagy lila a babakocsija. De ha körbe néztek talán tudnátok rá húzatott venni és esetleg azt lecserélni. De én azt mondom szerintem simán lehet ilyenben a babád. Nekünk mindenünk kékes színű mert csak fiú ismerősöktől kaptunk ruhákat, bútorokat, és most "szerencsének" van fiúnk lesz. De ha a második lány lesz akkor sem fogjuk ezeket lecserélni marad a kék, nem fogok a rakás kék mellé megint egy rakás rózsaszínt is venni. A babának teljesen mindegy miben van, nekem nagy részt teljesen mindegy miben van a többiek meg nem érdekelnek.
2013. okt. 10. 16:56
 7/15 anonim ***** válasza:
7%
Köztudott, hogy a rózsaszín vagy lila szövetanyagok homoszexualitást okoznak, úgyhogy inkább ne.
2013. okt. 10. 16:56
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, te hulye vagy.
2013. okt. 10. 16:57
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Semmi baja nem lesz egy fiúnak sem ebben a babakocsiban. Homoszexualitást pedig nem a környezeti minták és színek okoznak... ez tényleg köztudott. Nem létezik rossz hatású rózsaszín és fertőző lila, stb. Én tuti nem vettén ezért új autót.
2013. okt. 10. 16:59
 10/15 anonim ***** válasza:
58%
Simán. Mégis mi baja lenne egy kisfiúnak a virágoktól, de most komolyan? Arról nem is beszélve, hogy pazarlás emiatt másikat venni.
2013. okt. 10. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!