Mi a véleményetek erről a két kocsiról?
Figyelt kérdés
Három kerekű sportkocsit vennék,de nem tudom melyiket érdemesebb Wonderwalk Jogger vagy Babidéal Ideal Sportive 3 kerekű jogger?? Ha valakinek van tapasztalata egyikről írja le! Köszönöm! :)2013. okt. 6. 23:01
2/8 anonim válasza:
Én egyszerűen nem bírok megbarátkozni a 3 kerekű babakocsival....
3/8 A kérdező kommentje:
Kedves első válaszoló én tapasztalatot kérdeznék olyantól aki tudja vagy használta valamelyiket,nem pedig aki csak így képről vagy leírásról alkot véleményt.. :)
A második kérdező miért mi a baj velük?
2013. okt. 8. 15:15
4/8 A kérdező kommentje:
Ill. válaszoló :D
2013. okt. 8. 15:16
5/8 anonim válasza:
Fogalmam sincs, hogy baj van e vele, vagy jó,de egyszerűen nem bírom őket. Annyira esetlen...persze ettől függetlenül lehet szuper jó babakocsi, de nekem feláll a taju a hátamon tőle.:)
6/8 A kérdező kommentje:
És esetleg tudsz olyan babakocsit ajánlani ami 14 hós lánynak jó lenne télre? Ami elmegy a hóba is csúszós úton is,mert ami most van nekünk annak ilyen habszivacs kerekei vannak és egyszerűen csúszik mindenhol..boltban,vizes úton áhh... Viszont második babakocsinak nem akarok drágát már.
2013. okt. 8. 16:14
7/8 anonim válasza:
Nekem ilyen van: [link]
A kerekeivel teljesen meg vagyok elégedve. Még sosem akadtam el vele, pedig nem kis súlyú legényem van.
8/8 anonim válasza:
Mi miatt szeretnél joggert?-csak kocsi választás előtt vagyok én is, és nem tudom, hogy kinek jó a jogger?-olyan nagy az első kereke
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!