Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Cam, Neonato, Peg-Pérego, mi...

Cam, Neonato, Peg-Pérego, mi a külömbség, melyik a legjobb? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Három babakocsi a befutó, ezek közül fogok választani. Kinézetre hasonlóak, és mindhárom olasz, ár külömbségek vannak. Van valakinek tapasztalata velük? Melyiket miért ajánlanátok, és miért nem? Másik babakocsiról nem kérek ajánlást, nem szeretném se stokkéba, se abc designba, se quinnibe ültetni a gyerekemet.

Melyik szerintetek a legnagyobb?

Cam Combi Family

[link]

Neonato Multisport

[link]

Peg Pérego Pliko P3 Trifix

[link]

2013. okt. 4. 16:37
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem Peg Perego Pliko P3 completto kocsim van, így magáról a márkáról tudok nyilatkozni. Megbízható, stabil, nagyon szeretjük. A többit nem ismerem.
2013. okt. 4. 17:11
 2/3 anonim ***** válasza:

Nekem Pliko Switch p3 van.

Ha csak aszfalton fogod hasznàlni akkor jo mert màshovà nem alkalmas.

A kétkaros tolonak az átka h egy kézzel nemtudod irànyitani.

Nekem még hiànyzik a teleszkop....

Amugy ezeket leszàmitva jo kocsi. Mivel 1ső kocsi igy nemtudtam mi a jo ha most kéne venni nem ezt venném plàne h 1, 5 éve 180an volt....

2013. okt. 4. 17:45
 3/3 anonim ***** válasza:
A Quinnit miért ejtetted ki? -én most készülök egy Quinnyt venni, csak érdekelne, hogy miért nem jöhet szóba?
2013. okt. 8. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!