Mei tairól kinek mi a véleménye?

A lányom imádta, bár neki mindegy volt, miben vagy miként, csak minél közelebb legyen hozzám.
A fiam nem volt ilyen matrica, ő a mei tai-t pl kifejezetten utálta (kenguruban is max 10 percig bírta).
Míg kicsi volt a lányom nagyon szerettük, de ahogy "súlyosodott" ugyanúgy fájtam benne mint bármilyen más hordozónál, szóval amikor nagyobbacska lett átszoktunk a babakocsira.

Nekem az a babakocsi :))
Születésétől hordozom a lányom, 6 hónapig kendőben, azóta áttértem a háton hordozásra mei taiban.
Van kötözős és csatos is.
Azért hordozom, mert nekem így praktikus. Egyedül nevelem, nekem kell bevásárolni, menni mindenfelé a babakocsi csak hátráltatna, így legalább van 2 szabad kezem, sosem hiányzott a kocsi.
Ráadásul háton hordva a súlyát sem érezni annyira, bár a lányom amúgy is kis termetű.

Nekem volt a fiamnál, nem szerettem bele. Kicsi súlynál, 7-8 kg-nál még jó, de 10 fölött nekem nyomta a vállamat (liliputi volt az enyém), és nem találtam elég szélesnek a terpeszét, a fiam lábai lógtak benne.
A lányomnál vettem használtan egy manducát, hát azt ezerszer jobb találmánynak tartom, imádom, gyakorlatilag csak azt használtam/használom vele. Még a kendőnél is jobban szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!