Mi a véleményetek az ABC design Condor 4s babakocsiról?
Én nagyon elégedett vagyok az ABC Designnal, szerintem szuper és megbízható babakocsikat gyárt...bár lehetne színesebb a kínálat :D
A Condor szerintem jó babakocsi, de nekem a Mamba jobban tetszik. Könnyebb is ha jól látom majd 2 kg-mal, nálam ez sokat számít, picit kisebbre is lehet csukni szerintem, nagyobb a kosár is rajta, nálam ez szintén jó pont, minél nagyobb annál praktikusabb. Én beleszerettem, mikor megláttam és megtologattam :)
De mindegyik ugyan olyan jól szuperál, bármelyik mellett döntesz, meg leszel elégedve :)
Persze, emiatt ne aggódj.
Mi most ABC Primo babakocsit használunk és ennek a fekvőfelülete 37 cm széles (amin konkrétan a baba fekszik) (53 cm séles egyébként mindennel együtt) és az én lányom hatalmas. Nagynak is született, és mindig is nagyobb volt a kortársainál, egy évesen 13 kg és 86 cm, most 1,5 évesen 15 kg 88-90 cm és kényelmesen elfér benne...pedig van mit fogni rajta :D És már tavaly téleg is ezt hasznátuk, tehát beöltöztetve is elfért benne, gond nélkül
A Condor pedig 62 cm széles, ez nyilván kerékkel együtt érvényes, de biztos vagyok benne, hogy ez sem lehet keskenyebb, hiszen 10 cm-rel szélesebb mint a miénk, nyilván terebélyesebb darab, de szerintem forma-forma a fekvőfelület...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!