ABC Design 3 Tec babakocsit használ valaki? Mi a véleményetek róla?
Nekünk van! Én imádom! De csak olyannak ajánlanám, akinek nem kell mondjuk emeletere cipelni, mert nem könnyű!
És a kocsiban sem foglal kis helyet, mert a vázat ugye csak "kettőbe" lehet csukni! De valami fantasztikus tolni! A mózesét, hordozóját szerettem, bár a sport része kicsit jobban döntött, mint kellene, de nálunk imádja a fiam,hogy nem kell benne úgy ülni, mint a cövek! :) 21 hónapos és nem is vettünk neki sportkocsit!
Szia!
Én is nagyon bele vagyok szerelmesedve... Én itt néztem körül, hogy ki mit mondott róla és ezt a kérdést találtam:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
Olvasd el. Ha ajándékba kapnám, akkor biztos nem érdekelne de ennyi pénzért, egy olyan kocsit amit kb fél évig tudnánk használni, hát nem biztos hogy 100 ezret kifizetnék rá!
Első vagyok!
Komolyan? Én meg pont tolni imádom! Nekem nem akad bele semmibe a kereke, sőt. Barátnőmnek peg perego van és amikor megszülettek a gyerekek, néha cseréltünk kocsit, és ő is nagyon jónak találta. Egy kézzel tudom irányítani, ha kell. Bár nálunk nincsenek olyan rossz terepek, de eddig még soha nem volt gondom a tolással!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!