Melyik babakocsit ajánljátok a következő szempontok alapján?
Figyelt kérdés
Januári babának kellene
- legyen hozzá mózes, sport és babyhordó
- a mózes hátttámlája emelhető legyen
- a sport rész háttámlája külön dönthető legyen, ne kagylóüléses
- a sport része legyen tágas, férjen el benne overállban is 1 évesen
- Esernyőre csukható legyen
- max 100 ezer ft
2013. szept. 4. 14:16
11/12 anonim válasza:
Nekünk dönthető a mózes, de nem megyünk vele semmire. 4,5 hónapos a kisfiam, már nézelődni szeretne, de ha felültetem picit a mózest lecsúszik mert nem tud stabilan ülni. Ezt a funkcióját lehetetlen kihasználni a mózesnek. Én már bébihordóban tolom. Majd 6-7 hónaposan teszem a sportba. Peg Perego Pliko P3 babakocsink van, használtan vettem a vaterán 60000 Ft volt. Nagyon szép, sikerült kifogni.
12/12 anonim válasza:
Szia !
Nekünk Peg Peregonk van , mi nekünk Januári babánk van !
A mózeskosara nagyon jó , tényleg betakargatva is elfér benne a baba, állítható a mózeskosara bár mi úgy sose használtuk , mert valahogy addig ameddig feküdt addig jó volt , miután meg már nem utána meg már mind egy volt . A babahordozó is csatlakoztatható , így ha siettem valahova csak a babahordozót rátettem a vázra. A sportrészre ,is teljesen dönthető , így abba is nagyokat alszik . [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!