Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Szerinted kislánynak jó ez a...

Szerinted kislánynak jó ez a babakocsi, nem túl fiús?

Figyelt kérdés
Tetszik benne nagyon,hogy nem az az egyszerű sport babkocsi,így talán télen sem fázna benne annyira. ja piros napernyőnk van,szóval pont passzolna hozzá. :)
2013. júl. 27. 14:15
 1/9 A kérdező kommentje:
2013. júl. 27. 14:15
 2/9 anonim ***** válasza:
55%
Elég sötét, de miért ne ülhetne benne lány is? Amúgy nekem az egész babakocsi nem tetszik, nem venném ezt meg, de ha neked tetszik, akkor rajta!
2013. júl. 27. 14:21
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
Tökéletesen egyetértek az előttem szólóval. Nekem ez a babakocsi, olyan esetlen.
2013. júl. 27. 14:47
 4/9 A kérdező kommentje:
[link] ezek jobb képek róla.
2013. júl. 27. 14:51
 5/9 anonim ***** válasza:
Ennek a kocsinak ez a lányos változata, a fiús ugyanilyen csak kékkel. Ahol ennek piros a fiúsban ott kék. Masszív jó kocsi, ismerősnek van ilyen! Jól dönthető a háttámlája is .
2013. júl. 27. 17:32
 6/9 A kérdező kommentje:
köszi,én nem gondolom olyan hú de ronda babakocsinak,ráadásul 11ezer forintért nem tud kevesebbet,mint egy 30ezres kocsi...
2013. júl. 27. 22:07
 7/9 anonim ***** válasza:
Ennyi pénzért nagyon jó áron van, és német kocsi ,tehát még jó minőség is. Van belőle az első eladónak új is 16990ft-ért.
2013. júl. 28. 17:53
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nem szép,és gagyinak néz ki de a te dolgod.
2013. júl. 30. 11:12
 9/9 anonim ***** válasza:
Hát ez a kocsi biztos nem gagyi! Nézd már meg a többi sportkocsi milyen vékony vázú! Ebben van anyag látszik, és egyedi!
2013. júl. 30. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!