Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Más is "szenved" rajtam kívül...

Más is "szenved" rajtam kívül babakocsi mániában?

Figyelt kérdés
Hány gyereketek van?Hányadik babakocsi?Illetve egyszerre mennyi kocsitok van?
2013. júl. 21. 14:45
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
17%
Minden normális embernek egy babakocsija van. Egy gyerek egy babakocsi. Jó neked,hogy ilyen hülyeségre van pénzed,ugyanis elég drágák a babakocsik.
2013. júl. 21. 14:48
 2/13 anonim ***** válasza:
73%

Ha sok pénzem lenne, akkor is azt nézném, hogyan praktikusabb, nem a flancot, vagy, hogy nekem legyen a leg-leg-legjobb, legdrágább.

Nekünk van egy nagy kocsi, ami nagy kerekű és minden terepen elmegy, szúnyoghálóval, esővédővel, zsebekkel, biztonsági hámmal, kosárral felszerelt, menetirányt lehet rajta változtatni és a tolókar magasságát állítani. Van ezen kívül egy esernyőkocsi, amit fel tudok ide cipelni a másodikra gyerekkel együtt, hogy ne folyton a lakatot kelljen bogarásznom, miközben a babám kiugrik a kezemből. Ennyi bőven elég és ki is fog szolgálni minket, akár, ha lesz második, őt is.

2013. júl. 21. 14:57
 3/13 anonim ***** válasza:
2. vagyok, még annyit, hogy ez a kettő együtt használtan harmadába került egy középkategóriás új kocsinak. Mindegyiket megbecsülte az előző gazdája.
2013. júl. 21. 14:59
 4/13 A kérdező kommentje:

Egy szóval nem írtam,hogy méregdrága babakocsikat veszek.A legdrágább 70.000ft volt.2 gyerekem van,most van a 8.ik babakocsink,egyszerre csak 2 kocsink van nekünk is.Általában úgy szoktam cserélgetni,hogy az előzőt eladom.Általában a csere azért szokott történni,mert nem jött be annyira,vagy megláttok egy tetszetősebbet.

Az első gyerek után mindent eladtunk,mert nem terveztünk másodikat,na ott az első kocsival befürödtünk rendesen.

2013. júl. 21. 15:11
 5/13 anonim ***** válasza:
51%

Én a hordozókkal vagyok így.

Sosem volt babakocsink, nem is hiányzik, ellenben van már kendőm, sima mei tai-om és egy csatos is.

2013. júl. 21. 15:18
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Hu..akkor én mit szóljak? VAn egy nagy batár dög babakocsink(ülőrésszel)amit alig használunk mert olyan nehéz vele lejutni a lépcsőn. , van egy kis sportkocsink,(ez kb 8kg,bölcsibe járós kocsi van egy rugalmas kendőm a kicsinek,egy szövött,nagynak nem tetszett a kendő igy lett egy kisebb és egy nagyobb Meitaiunk.S most augban készül majd az egyedi csatos. (Félcsatos.)

2 gyerek van,egy 3 éves lány,4hós fiú csemete. Volt még ezen kivül egy babakocsink de azt eladtuk a nagy 4 hós korában mert nagyon nem jött be neki.Most a fent emlitett 2 kocsi van csak.

2013. júl. 21. 15:43
 7/13 anonim ***** válasza:

5-ös vagyok

Igaz, ez ki is ment a fejemből: kaptunk ajándékba 3 használt babakocsit, 2 fekvő, 1 sport, de mindegyik a pincében áll.

Így én is gyűjtőnek számítok :)

2013. júl. 21. 16:26
 8/13 anonim ***** válasza:
0%
Na látod, erről beszéltem. 70 volt neked a legdrágább, én egy újonnan 75ezreset szereztem be használtan, postával együtt 20-ért. És nem volt rosszabb állapotban, mint az új.
2013. júl. 21. 17:10
 9/13 anonim ***** válasza:
51%
Imádom a babakocsikat,sokadiknál járok. Nem lesz több gyerekem, és mindig is sajnálni fogom hogy nem vettem stokke-t. Egy igazi menő babakocsi:)
2013. júl. 21. 20:41
 10/13 A kérdező kommentje:
A 70 ezrest nem azért adtam el,mert bajom volt vele,csak megtetszett egy másik.Nem "buktam" rajta,mert nagyon jó áron ment el.
2013. júl. 21. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!