Hordozós anyukák! Nem főttök össze ebben a melegben a kicsivel?
De kicsit leizzadd a hátam és persze a lányom is, de amint hazaérünk leöltözök, ő is kap új bodyt, semmi gond nincs ezzel, én csak ezzel közlekedek mindenhová.
Már mei tai-t használok, a kendő ettől picit melegebb.
Egyrétegű kötést használok és lenes kendőt (bár nem tudom, ez mennyire szémít). 11-16 óra között lehetőleg nem megyünk napra, ha mégis, csípőn viszem (a jelenlegi hordozottam 2 hónapos), nem elöl,kevesebb testrészünk érintkezik, könnyebben be tudok tenni egy gézből varrt tetrát magunk közé.
Tapasztalataim 3 év hordozás (nem volt babakocsink soha) után:
Amit nem szabad: meztelen gyereket kendőbe kötni, mert nagyon kidörzsöli az anyag ;)
a lábán is mindig legyen vmi, babylegs (van UV szűrős is) cérnazokni, vékony gatyó, ilyen hőségben az már nem oszt, nem szoroz :)
Váltóruha mindkettőtöknek, beiktatott pihenők, amikor leveszed, ruhát cseréltek, szellőztök stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!