Vaterás kocsivásárlás-mire kell figyelni?
Figyelt kérdés
Vannak trükkök, amiket jó előre tudni?
Jobb szeretem általában az új dolgokat, de annyira drágák a kocsik.
2013. jún. 8. 23:40
1/2 anonim válasza:
3 babakocsit is vettem a vaterán.
Az elsőt 4 éve 120.000-ért, a másodikat 15.000-ért, a harmadikat most 90.000-ért. Előre utaltam a vétel árat, postaköltséget, majd küldték a kocsit.
Teljesen elégedett voltam minden vásárlásnál!
Amit tudni kell, használt dolgot veszel, nem újat, folt, kopás karc lesz/lehet rajta, de ezért van fél, vagy harmad áron, s nem annyi mint az új!
Nagyon sok mindent veszek, adok el, eddig semmivel soha semmi gondd nem volt.
2/2 anonim válasza:
Nézd meg az eladó értékeléseit, abból sok minden kiderül! Sokan jártak úgy ,hogy utaltak és nem kaptak semmit! Én babakocsit nem vennék látatlanba, szerintem olyat néz ahol áttudod személyesen venni, legfeljebb ha nem tetszik nem hozod el és írtok egy semleges értékelést!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!