Mi a véleményetek erről a kocsiról? Színe szerintetek inkább lányos vagy uniszex?
2013. máj. 23. 14:37
11/13 petera6 válasza:
Látom van zöld is, igaz 4000-rel drágább :( Az nem tetszene? Ha unit szeretnél.
12/13 anonim válasza:
szerintem is lányos,de igazából nem nagy ügy az sem, ha fiú ül benne.
13/13 A kérdező kommentje:
Jajj én is úgy gondolom,hogy lányos :( Igaziból most adtam el a zöld nagy kocsinkat,amit persze már bánok,úgy fáj a szívem majd megszakad érte,de nagyon kellett a pénz.Télre viszont nem lesz jó ez a futkozós ami van,és még szeretnék is babát.Most 14 hónapos fiam van és úgy reménykedem benne,hogy a következő kislány lesz :) De azt hiszem erre így nem szabad adnom úgyhogy marad majd a zöld,de nem a 2013-as az nem tetszik.Kb októberig gyűjtögethetek :) Köszi a válaszokat!
2013. máj. 23. 14:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!