Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Miért jobb a babakocsi, mint...

Miért jobb a babakocsi, mint a hordozókendő? Miért ne vegyek hordozókendőt/kengurut stb?

Figyelt kérdés
Vacilálok, hogy melyiket is válasszam. Sok jót hallottam a hordozókendőről? Titeket mi rémiszt meg benne? Miért nem ajánljátok? Miért igen? Milyen előnyei vannak a babakocsinak a hordozókendővel szemben? Előre is köszönöm a válaszokat! :)

2013. febr. 25. 19:31
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
63%
Baba kocsi bevásárlásnál jobb, a hordozókendőt imádtam utazásoknál. hátamon táska elől a Fiam és a kezeim szabadok. Babakocsink csak azért volt mert a keresztanya vett egyet. Amúgy nem lett volna. Mikor elkezdett lépegetni 7 hónaposan betoltam a garázsba a babakocsit és be is fejezte a pályafutásást... Nővéremék vitték el mikor megszületett a fiúk... Vettem egy sport babakocsit a kocsiba hogyha megyünk valahova mégis csak legyen... 1 kilométert nem gurult még a Fiam meg már 3 éves... Ezt is a nővéremék öröklik...
2013. márc. 9. 09:39
 22/24 anonim ***** válasza:
90%

én most várom a kisfiúnkat, de vettem mindkettőt. szerintem itthon nagyon jó szolgálatot fog tenni a kendő, amikor a dolgomat akarom csinálni, de a pici is igényel. be lehet vele rakni egy adag mosást, ki lehet teregetni, sok dolgot tudok itthon tenni, igaz óvatosabban és lassabban, de a kezeim szabadok lesznek. ráadásul mikor kellemes az idő, és az ember el akar menni sétálgatni egyet a férjével kézenfogva, akkor is jó lesz. meg ha mondjuk együtt megyünk bevásárolni és nem kell cipekednem, akkor is jó lesz.

babakocsi meg egyértelmű, hogy mindig jól jön, de sztem praktikus mindkettőt megvenni, ha megteheted. de ha nincs pénzed, inkább a kocsi, mert az kiválthatja a kendőt, illetve tudod ölben is tartani, ha muszáj, de a kendő nem hiszem, hogy kiváltja a kocsit.

2013. márc. 10. 13:57
 23/24 anonim ***** válasza:
47%
20-as: nézz utána, hogy miért nem jó egy járni még nem tudó babának az egyenes gerinc, avagy a gerincegyenesítő alkalmatosságok. A kérdésedet valószínűleg azért tetted fel, és azért így, mert nem tájékozódtál a babahordozásról kellőképpen. Olvass róla egy kicsit, meglátod milyen egyszerűek a válaszok! :-)
2013. márc. 18. 19:39
 24/24 anonim ***** válasza:
41%
utolsó bújj inkább a kendődbe,mindjárt már kitalálod,hogy káros a babakocsi,komolyan nagy az Isten állatkertje és már a kerítés is eltűnt,legalábbis a gyerekvállalás témakörben biztosan
2013. márc. 18. 19:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!