Miért jobb a babakocsi, mint a hordozókendő? Miért ne vegyek hordozókendőt/kengurut stb?
én most várom a kisfiúnkat, de vettem mindkettőt. szerintem itthon nagyon jó szolgálatot fog tenni a kendő, amikor a dolgomat akarom csinálni, de a pici is igényel. be lehet vele rakni egy adag mosást, ki lehet teregetni, sok dolgot tudok itthon tenni, igaz óvatosabban és lassabban, de a kezeim szabadok lesznek. ráadásul mikor kellemes az idő, és az ember el akar menni sétálgatni egyet a férjével kézenfogva, akkor is jó lesz. meg ha mondjuk együtt megyünk bevásárolni és nem kell cipekednem, akkor is jó lesz.
babakocsi meg egyértelmű, hogy mindig jól jön, de sztem praktikus mindkettőt megvenni, ha megteheted. de ha nincs pénzed, inkább a kocsi, mert az kiválthatja a kendőt, illetve tudod ölben is tartani, ha muszáj, de a kendő nem hiszem, hogy kiváltja a kocsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!