Hogyan védjem meg a babakocsinkat? Ismerősöm támadja, na de nem úgy. Többi lent.
Picit bután sikerült megfogalmaznom.
Nekünk van egy számunkra tökéletes babakocsi, még akkoris, ha most épp eltört a váza, így is használjuk és én megvagyok vele elégedve, imádom.
A rokonom vett egy babakocsit, egy másik fajtát. És külön a mi babakocsinkat elkezdte szapulni mások előtt is, hogy neki a boltban mondták, hogy a Hauck egy nagy szar, a márka is a legrosszabb a világon. Már a kisfia (van egy nagyobb) is így adja elő a története, hogy a mi babakocsink egy nagy szar az ővékéhez képest.
Most miért kell összehasonlítgatni? Úgy érezzük a férjemmel, hogy ez külön ellenünk szól, mert mindenhol hozzáteszik, hogy "olyan, mint amilyen az Évááknak van". (ezek mondjuk mi vagyunk). "az a kocsi semmit nem ér, a márka egy nagy..'
(nem ez volt az első eset, hogy a mi dolgainkat úgymond lemézi).
erre nem tudok mit mondani, mert hiába mondom, hogy a Hauck Malibu egy könnyen kezelhető, fél kézzel eltolható babakocsi, ellenünk szól, hogy most eltört a váza. Igen, ez nem jó dolog, de mi így is olyan könnyedén tudjuk használni, tömegközlekedésen iszonyat jó vele menni. Na mindegy.
Mit tanácsoltok, mert tuti, hogy mondani fogja még ezt párzsor. Megbántani nem szeretném, csak normálisan megvédeni magunkat.
- Nekünk is Hauck Malibu van, én meg vagyok vele elégedve, és még baja sincs szerencsére
- Legközelebb állítsd le. Mondd el neki, hogy nem vagytok óvodások, te is tudnál találni ezt-azt az ő környezetében, ami nem tökéletes, de ettől te felnőttebb vagy. Ha ennyire gyereknek érzi magát, folytassa csak. És kész, ne vesztegess rá több szót. Ha nem érti, kerülni kell őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!