Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Csatos hordozó, de milyen?

Csatos hordozó, de milyen?

Figyelt kérdés
15 hetes a baba 64 cm több mint 7 kg. Valakinek ötlet, hogy milyet lenne érdemes kipróbálni? Minél jobban derék kímélő annál jobb jeligére 😀
dec. 30. 20:04
 1/10 anonim ***** válasza:
72%
Maraya, főleg,hogy még nagyon pici csatoshoz.
dec. 30. 20:16
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Mindenképp először vagy keress fel egy hordozási tanácsadót vagy próbaként bérelj!

Én Liliputi kendőt cseréltem csatosra. Gondoltam biztos jó lesz a Liliputi, de áldom az eszem, hogy először béreltem. Valahogy nem volt kényelmes, se a full csatos, se a kötős.

Nálam végül egy kevésbé ismert márka a Mybabyhug vált be.

dec. 30. 20:21
 3/10 anonim ***** válasza:
18%

[link]

Nekem ez van, nem próbáltam többfélét, úgyhogy nincs nagy tapasztalatom, de ez olyan kényelmesen egyenesen tartja a hátam, de kifejezetten jó hordani benne a tapadós 9 kilós. Mostam is sokszor, mert rendszeresen lezabálja, de vadiújnak néz ki, könnyű felvenni, levenni még egy kézzel is (másik totyogós mellett nem hátrány). Előre, hátulra tehető benne a baba, még a 2,5 évest is beletettem egyszer, amikor nem volt hajlandó a saját lábán jönni. Jól rá lehet állítani pici babára is, én azóta használom, hogy tartja a fejét stabilan, olyan 3. hónap elejétől.

dec. 30. 20:23
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat, mindenképp bérelni fogok vagy valahogy kipróbálom. Sajnos nincs a városunkban tanácsadó :/
dec. 30. 20:33
 5/10 anonim ***** válasza:
87%

En is a probat javaslom, mert hordozo es hordozo kozott oriasi a kulonbseg, sok mulik rajtad es a babad aranyain is.

De nekunk a “szokasos” manduca xt nagyon bevalt, ez meg a liliputi ami talan a legismertebb nalunk :D De felprobaltam vagy 10 eszkozt a klubban, sok van am, nem csak ezek, de nekem is ez lett a legkenyelmesebb.

Amugy nem olyan pici mar, teljesen jo meretei vannak sztm kb akarmelyikhez. Altalaban 62-es ruhamerettol mar jok szoktak lenni, de ugye fugg az allithatosagan is. Amit a 3-as ajanlott, na az amugy pont nem ez a kategoria, ugyhogy azt ne is nezegesd inkabb. 😂

Nem allithato elegge meg amugy viszonylag merev is, semmikeppen nem ajanlanam.

dec. 30. 20:34
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha van városi baba-mama csoport, akkor próbálj meg helyi anyukáktól kérni kölcsön kipróbálni. Nálunk simán működne ilyesmi.
dec. 30. 20:36
 7/10 A kérdező kommentje:
Megkérdezem majd a védőnőt hátha van valami csoport.
dec. 30. 20:44
 8/10 anonim ***** válasza:
74%
Nekübk is a klasszikus Manduca XT vált be, elsőre ezt néztem uh fel.se kellett próbálni mást szerencsére.
dec. 30. 22:31
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Próba.

Férjemre a Ringa fuba illett. Rám a Möbius.

dec. 30. 23:28
 10/10 anonim ***** válasza:

kendoorszag.hu-ról tudsz kölcsönözni.

Nekünk a Maraya és a Manduca vált be - végül Marayat vettem, mert azzal egy magyar vállalkozót támogatok.

dec. 31. 01:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!