A legtöbb kisbaba miért üvölt a babakocsiban vagy az autóban?
Annyi anyukáktól olvastam már, hogy nem tudnak sehova elmenni a babájukkal, mert mihelyst berakják a babakocsiba/autósülésbe, elkezd torkaszakadtából ordítani, pedig nagyon hiányzik nekik a kikapcsolódás.
Idézem az egyik anyuka kommentjét:
"Kitartás!
Az én kisfiam is sírós volt, még most is az 8 és fél hónapos. Fogalmam sincs mikor lesz jobb, de remélem egyszer csak.
Babakocsiban, autós ülésben is üvölt. Ugyanez ahogy leírod, sehova nem lehet vele menni, mert nem marad meg egy helyben. 😒
Csalódás az egész sajnos....én is úgy vártam, hogy sétáljunk, programozzunk, de nem lehet. Úgy érzem az egész életem tönkrement. 😔"
A ti babátok sem tudott megmaradni egy helyben?
Komolyan, sokszor már elmegy a kedvem a gyerekvállalástól ezek miatt a kommentek miatt, mert én nem kérek ezekből a szenvedésekből..
Egyetértek a 10-essel. A nagylányom volt ilyen, akkor próbàltam mindenhol infót szerezni mivel próbálkozhatnánk még, hogy ki tudjunk mozdulni.
A pici most azonnal alszik mindenben, aminek kereke van, egészen addig, amíg meg nem áll az autó/babakocsi. Most nem érzek kényszert, hogy mindenhol haknizzak ezzel, egyszerűen csak élvezem. Egy áldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!