Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » A legtöbb kisbaba miért üvölt...

A legtöbb kisbaba miért üvölt a babakocsiban vagy az autóban?

Figyelt kérdés

Annyi anyukáktól olvastam már, hogy nem tudnak sehova elmenni a babájukkal, mert mihelyst berakják a babakocsiba/autósülésbe, elkezd torkaszakadtából ordítani, pedig nagyon hiányzik nekik a kikapcsolódás.

Idézem az egyik anyuka kommentjét:

"Kitartás!

Az én kisfiam is sírós volt, még most is az 8 és fél hónapos. Fogalmam sincs mikor lesz jobb, de remélem egyszer csak.

Babakocsiban, autós ülésben is üvölt. Ugyanez ahogy leírod, sehova nem lehet vele menni, mert nem marad meg egy helyben. 😒

Csalódás az egész sajnos....én is úgy vártam, hogy sétáljunk, programozzunk, de nem lehet. Úgy érzem az egész életem tönkrement. 😔"

A ti babátok sem tudott megmaradni egy helyben?

Komolyan, sokszor már elmegy a kedvem a gyerekvállalástól ezek miatt a kommentek miatt, mert én nem kérek ezekből a szenvedésekből..

nov. 9. 16:23
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
77%

Egyetértek a 10-essel. A nagylányom volt ilyen, akkor próbàltam mindenhol infót szerezni mivel próbálkozhatnánk még, hogy ki tudjunk mozdulni.

A pici most azonnal alszik mindenben, aminek kereke van, egészen addig, amíg meg nem áll az autó/babakocsi. Most nem érzek kényszert, hogy mindenhol haknizzak ezzel, egyszerűen csak élvezem. Egy áldás.

nov. 9. 22:46
 12/12 anonim ***** válasza:
Az enyém sem szereti. Autóban állítólag szédülhetnek, furcsa nekik. Na meg nem szereti ha nem mozoghat. Most jobb egy picit de már 15 hónapos....Babakocsiban nem.tudom, hol szerette hol nem. Lehet piciként félt hiába látott minket. Sport résznél egy fokkal jobb volt de azért sem rajongott. Amiota nagyobb azota elvan benne. Aludni amugy aludt mindkettoben, a mózes reszben sokszor hason, haton utált aludni, a baj akkor volt ha felébredt.
nov. 12. 03:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!