Mi lehet a baj? Már teljesen kétségbe vagyok esve….
Figyelt kérdés
Kislányom 4,5 hónapos… kb 1 hónapos koráig “elvolt” a babakocsiban, kis túlzással. Mikor megszületett akkor is fent volt a lakásban a kocsi és abban is volt néha altatva, aludt is benne. Kb 6-7 hetesen el kezdtem hordozni is. Az elején abban is elvolt. Most mind akit kínoznak, üvölt. Nem tudunk kimenni. Tippek, ötletek? Sok mindent kipróbáltam már, tettem a kocsiba mellé én illatú ruhadarabot, ha melege volt levetkőztettem, ha fázott fel… nem tudom mit csinálhatnák. Ki kell vennem a babakocsiból mert potyognak a krokodil könnyek és úgy sétálunk haza hogy a kezemben van. :(szept. 16. 16:38
11/12 anonim válasza:
Rajtad érzi magát biztonságban, utál feküdni is gondolom. Sokmindent nem tudsz, max háton hordozod, mo djuk az enyém azt se szerette. Majd jobb lesz ha ülni tud.
12/12 anonim válasza:
Babakocsiban alszik a lakásban? Miért nem kiságyban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!