Mi lehet a baj? Már teljesen kétségbe vagyok esve….
Fektetve van benne ?
Akkor azert, ki szeretne latni.
4,5 honaposan mar reges reg lehet vagy hordozoban setalni vele, vagy kicsit emelt ulessel.
Vizszintes az ujszulotteknek van.
Őszintén? Nem tudom. Csak együttérezni jöttem. Ugyanez volt nálunk is a nagyobb gyerkőcnél. Eleinte is nyűglődött, de azért el lehetett vele menni ide-oda. Aztán olyan 6-8 hetes korától MINDENBEN üvöltött, szó szerint! Borzalmas volt, ráadásul lakásban laktunk, teljesen bezárva éreztem magam, üvöltő gyerekkel nyilván nem esett jól egy-egy séta sem. Csak kézben volt el. Nincs olyan szerintem, amit ne próbáltunk volna, az idő segített. Kb. 1,5 éves korától kezdett javulni.
A második gyerekünk imád minden hordozó eszközt, pedig a nagy után örökölte, tehát annyira borzasztó és kényelmetlen egyik sem lehet... Ha nem tapasztalom saját bőrömön, hogy ilyen van, akkor én sem hiszem el. Sajnálom és kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!