Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Mi lehet a baj? Már teljesen...

Mi lehet a baj? Már teljesen kétségbe vagyok esve….

Figyelt kérdés
Kislányom 4,5 hónapos… kb 1 hónapos koráig “elvolt” a babakocsiban, kis túlzással. Mikor megszületett akkor is fent volt a lakásban a kocsi és abban is volt néha altatva, aludt is benne. Kb 6-7 hetesen el kezdtem hordozni is. Az elején abban is elvolt. Most mind akit kínoznak, üvölt. Nem tudunk kimenni. Tippek, ötletek? Sok mindent kipróbáltam már, tettem a kocsiba mellé én illatú ruhadarabot, ha melege volt levetkőztettem, ha fázott fel… nem tudom mit csinálhatnák. Ki kell vennem a babakocsiból mert potyognak a krokodil könnyek és úgy sétálunk haza hogy a kezemben van. :(
szept. 16. 16:38
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
11%

Fektetve van benne ?

Akkor azert, ki szeretne latni.

4,5 honaposan mar reges reg lehet vagy hordozoban setalni vele, vagy kicsit emelt ulessel.

Vizszintes az ujszulotteknek van.

szept. 16. 16:47
 2/12 anonim ***** válasza:
92%

1!

Nem,nem lehet.

szept. 16. 17:26
 3/12 A kérdező kommentje:
Kedves első! Nem nem lehet dönteni, mivel még nem tud ülni. Nem tesz jót a gerincének. Ahogy említettem a hordozóban is az elején elvolt, most abban sem.
szept. 16. 17:48
 4/12 anonim ***** válasza:
56%
Nekem is kb ennyi idősek voltak a gyerekeim, amikor nyűgösek lettek a babakocsiban. A mózes már kicsinek bizonyult, nézelődni akartak. Lecseréltem sport részre, abban már el voltak, enyhén döntve tudtak nézelődni.
szept. 16. 17:51
 5/12 anonim ***** válasza:
Milyen hordozót használsz? Nem lehet, hogy kicsi neki?
szept. 16. 17:52
 6/12 anonim ***** válasza:
48%
Nem lehet hogy hason akar lenni,mert kólikás?
szept. 16. 19:18
 7/12 A kérdező kommentje:
5- nagyon sok fajtát kipróbáltam már, eddig a legjobban a rugi kendőben volt el, de már nehéz elöl hordoznom benne :(
szept. 16. 20:37
 8/12 A kérdező kommentje:
7- Utál hason lenni😂, kb másfél hete fordult át először hátról hasra, de kb 5-6 percet van és aztán nyűglődik
szept. 16. 20:38
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem is kell elol hordoznod, ha van stabil fejtartas, mehet mar a hatadra. Keress fel egy hordozos klubbot, segitenek. Kisfiam pont 4 honaposan kerult csatosban a hatamra.
szept. 16. 22:55
 10/12 anonim ***** válasza:

Őszintén? Nem tudom. Csak együttérezni jöttem. Ugyanez volt nálunk is a nagyobb gyerkőcnél. Eleinte is nyűglődött, de azért el lehetett vele menni ide-oda. Aztán olyan 6-8 hetes korától MINDENBEN üvöltött, szó szerint! Borzalmas volt, ráadásul lakásban laktunk, teljesen bezárva éreztem magam, üvöltő gyerekkel nyilván nem esett jól egy-egy séta sem. Csak kézben volt el. Nincs olyan szerintem, amit ne próbáltunk volna, az idő segített. Kb. 1,5 éves korától kezdett javulni.

A második gyerekünk imád minden hordozó eszközt, pedig a nagy után örökölte, tehát annyira borzasztó és kényelmetlen egyik sem lehet... Ha nem tapasztalom saját bőrömön, hogy ilyen van, akkor én sem hiszem el. Sajnálom és kitartás!

szept. 17. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!