Ki, meddig használta a babakocsit?
20 hónapos a fiam, de mióta jár és motorozik, azaz 14 hónapos kora óta, kb 1x vettük elő, hogy ha elfáradna az állatkertben.
De közben látok vele egyidős, meg nála sokkal nagyobb gyerekeket is babakocsizni. Lesz még olyan időszak amikor előkerülhet?
Csak azért kérdezem, mert lett némi baja a sportrésznél a csatlakozónak, de nem vergődnék a javítással, ha nem muszáj.
Lányom megkésett mozgásfejlődésű volt hipotónia miatt, eleve elmúlt 1,5 mire elindult. 3 éves statuszra vittem utoljára babakocsiban (2 busszal és 1 villamossal), de hülyeség volt ekkor elpakolni, mert még többször jártam úgy vele, hogy gyógytornaról hazafelé elaludt a buszon és cipelhettem kézben nagy pocakkal.
3,5 volt amikor született a testvére, addig simán tolhattam volna alkalmanként (kb. havi egyszer fordult elő, hogy cipelni kellett).
Testvérét is 3 évesen toltam utoljára, de ő nem volt felkéredzkedős típus, igaz, nem mentünk nagyon messzire.
Nekem a nagyobbik hipoton, 23 hósan tanult meg járni, 2 évesen még nem ment magabiztosan, kb 2.5 éves koráig használtuk, nagyon sokat sétált, hogy erősödjön. A kicsi fiúval kb 1.5 éves kora óta nem használjuk.
Néha nehéz, pl vásárolni, de megtanulnak viselkedni. Én most terhes vagyok, 2&4 évesek, hátizsákkal vásárlok meg rendelek, mindent megoldunk így.
Kb másfél évesen tudtam utoljára beleszuszakolni. Inkább a kismotort szereti de újabban arról is leszáll, jönne menne mindenfele.
Bevásárlókocsi sima ülését is utálja már, pedig újdonságként szerette. Mostmár csak az autó alakú bevásárlókocsiban van el.
Szülőkaros tricikli kb 3 napig volt jó, azóta az se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!