Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Ha rendelek egy gyerekulest,...

Ha rendelek egy gyerekulest, utana azt vissza lehet kuldeni, ha nem jo? Csinalta mar valaki igy?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kisfiam 1,5 eves es csak most lett autonk. Nyilvan igy egy olyan helyzet alakult ki, hogy gyerekules nelkul nem tudom elvinni a bababoltba, ami viszonylag messze van, hogy uleseket probalgassunk.

Ha kibontom es beleprobalom az autoba a gyerekulest (es a gyereket),de nem jo, visszaveszik? Nyilvan nem hasznalnank konkretan, csak proba lenne.

júl. 31. 06:58
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Hol vetted?

Ahol veszed, ott kell megkérdezned. Minden cég más.

júl. 31. 07:27
 2/17 A kérdező kommentje:
Meg nem vettem sehol.
júl. 31. 07:33
 3/17 anonim ***** válasza:
Ha az üzlet nem sorolja a higiéniai termékek közé, akkor vissza kell venniük.
júl. 31. 07:48
 4/17 anonim ***** válasza:
86%
Ezt szerintem az adott helytől kérdezd meg, mert elméletben visszavihető/küldhető, van erre a rendeléssel kert árukra központi szabályozás, de az egyéb visszavételi okok eltérhetnek. Van aki akkor is visszaveszi, ha csak nem tetszik az a színárnyalat, de van aki csak sérült vagy hibás terméket. Az a fix, ha az adott céget kérdezed, lehetőleg e-mailben, hogy legyen írásos nyoma is, ha kekeckednének.
júl. 31. 07:53
 5/17 anonim ***** válasza:
58%

"hogy gyerekules nelkul nem tudom elvinni a bababoltba, ami viszonylag messze van, hogy uleseket probalgassunk."

Csak kíváncsiság: eddig mégis hogy közlekedtetek?

Nem jartatok sehol?

Elég abszurd.

A fél világot bejartuk mar a gyerekeimmel, pedig nincs autónk.

júl. 31. 09:21
 6/17 A kérdező kommentje:

5-os, hogy? Busszal, vonattal, gyalog.

Mi ezen az abszurd? Amugy videken elunk, de belvarosban,a legtobb dolog itt van a szankban, ami a hetkoznapi elethez kell, de termeszetesen szamtalanszor utaztunk is mar gyerek nelkul, gyerekkel is.

De az egyetlen bababolt ahol uleseket kapni, az messze van, de busszal es gyalog el lehetne menni. Itt a hangsuly azon van, hogy nem tudom elvinni a kocsit es a gyereket is EGYSZERRE, gyerekules hianyaban ugye. Mert az nincs, hiszen nem volt autonk 5 evig, MOST szeretnek venni. Erted?

Fontos lenne az autoba is probalni, gyerekkel egyutt, de ules nelkul be nem teszem a kisfiam az autoba! Remelem ezt megerted.

Az mukodhet, hogy en megyek kocsival a ferjem meg viszi busszal a gyereket, de most epp annyira nem a kedvence a buszozas, ezt kikerulnem ha lehet.

Hogy magyarazzam neked jobban, hogy tiszta legyen? Segits kerlek.

júl. 31. 10:03
 7/17 anonim ***** válasza:
71%

Ha online rendeled, elvileg elállhatsz a vásárlástól simán 14 napon belül, de a posta ktg. a tiéd, ami ekkora csomagnál elég erős is lehet. Egyébként olyan túl nagy csodák az ülésekben nincsenek. 1,5 évesen még nem igen fogja megmondani a gyerek, hogy az neki nem kényelmes, innentől kezdve meg inkább a ti prioritásaitok számítanak és az, hogy mit tudtok betenni az autóba. Szóval nem igen értem miért is kellene visszaküldeni. Majd amikor a következőt kell venni (4 év körül), akkor van ennek már nagyobb realitása.

Egyébként nem akarom elhinni, hogy nincs ismerős, aki kölcsön tudna adni egy ülést, amíg elmentek az üzletig. A legtöbb ismerősünknél (nálunk is) 2 autóra jut minimum 2-4 gyerekülés. Simán kölcsönadnék egyet egy fél napra.

júl. 31. 10:04
 8/17 A kérdező kommentje:

Dehogynem meg tudja mondani, sir, ha valami kenyelmetlen neki.

Ezert lenne jo a proba. Az autonak az ulese se mindegy, valamelyik kicsit jobban lejt, akkor mar nem ugy fekszik rajta az adott gyerekules es stb. Nem egy hulyeseg a proba, ezt uzenem mindenkinek, aki ulest akarna venni. Nem mindegy :D

Nincs ismeros, de nem adtal rossz otletet, ha talan kiirom a helyi facebook csoportba, lehet valaki segitene. Csak nem szeretek igy “keregetni”.

júl. 31. 10:12
 9/17 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem túlbonyolítod, ráadásul előre kitalálsz problémákat. Ha látahlanul nem akartok rendelni: Egyikőtök belül az autóba elmegy és megveszi az ülést. Ott elmondja/elmondod hány kg, hány cm és isofixes vagy nem, megmutatják melyikekből tud választani. Nem kell bepróbálni az autóba, mindegyikbe belehet kötni, nagyon mellé sem tudtok lőni ha a súlyának megfelelő méret, sokat lehet benne állítani az övön 🤷🏼‍♀️.
júl. 31. 10:21
 10/17 anonim ***** válasza:
85%
9-es vagyok. Az ülésünk az elmúlt hónapban 4 különböző autóban volt, az enyémben van általában (mert én hordom), de hosszútávra a férjemé a jobb, amikor nyaraltunk abba tettük át (az enyém egy kis városi, a férjemé akkora, mint egy anyahajó), anyósom is elvitte, meg a keresztszülők is, abban a 2 autóban is ez az ülés volt. Akkora dőlés különbségek nincsenek azért, pedig nálunk ráadásul 4 teljesen más márkájú, ülés típusú és árkategóriájú kocsiban járt az ülése.
júl. 31. 10:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!