Ha rendelek egy gyerekulest, utana azt vissza lehet kuldeni, ha nem jo? Csinalta mar valaki igy?
Sziasztok!
Kisfiam 1,5 eves es csak most lett autonk. Nyilvan igy egy olyan helyzet alakult ki, hogy gyerekules nelkul nem tudom elvinni a bababoltba, ami viszonylag messze van, hogy uleseket probalgassunk.
Ha kibontom es beleprobalom az autoba a gyerekulest (es a gyereket),de nem jo, visszaveszik? Nyilvan nem hasznalnank konkretan, csak proba lenne.
Hol vetted?
Ahol veszed, ott kell megkérdezned. Minden cég más.
"hogy gyerekules nelkul nem tudom elvinni a bababoltba, ami viszonylag messze van, hogy uleseket probalgassunk."
Csak kíváncsiság: eddig mégis hogy közlekedtetek?
Nem jartatok sehol?
Elég abszurd.
A fél világot bejartuk mar a gyerekeimmel, pedig nincs autónk.
5-os, hogy? Busszal, vonattal, gyalog.
Mi ezen az abszurd? Amugy videken elunk, de belvarosban,a legtobb dolog itt van a szankban, ami a hetkoznapi elethez kell, de termeszetesen szamtalanszor utaztunk is mar gyerek nelkul, gyerekkel is.
De az egyetlen bababolt ahol uleseket kapni, az messze van, de busszal es gyalog el lehetne menni. Itt a hangsuly azon van, hogy nem tudom elvinni a kocsit es a gyereket is EGYSZERRE, gyerekules hianyaban ugye. Mert az nincs, hiszen nem volt autonk 5 evig, MOST szeretnek venni. Erted?
Fontos lenne az autoba is probalni, gyerekkel egyutt, de ules nelkul be nem teszem a kisfiam az autoba! Remelem ezt megerted.
Az mukodhet, hogy en megyek kocsival a ferjem meg viszi busszal a gyereket, de most epp annyira nem a kedvence a buszozas, ezt kikerulnem ha lehet.
Hogy magyarazzam neked jobban, hogy tiszta legyen? Segits kerlek.
Ha online rendeled, elvileg elállhatsz a vásárlástól simán 14 napon belül, de a posta ktg. a tiéd, ami ekkora csomagnál elég erős is lehet. Egyébként olyan túl nagy csodák az ülésekben nincsenek. 1,5 évesen még nem igen fogja megmondani a gyerek, hogy az neki nem kényelmes, innentől kezdve meg inkább a ti prioritásaitok számítanak és az, hogy mit tudtok betenni az autóba. Szóval nem igen értem miért is kellene visszaküldeni. Majd amikor a következőt kell venni (4 év körül), akkor van ennek már nagyobb realitása.
Egyébként nem akarom elhinni, hogy nincs ismerős, aki kölcsön tudna adni egy ülést, amíg elmentek az üzletig. A legtöbb ismerősünknél (nálunk is) 2 autóra jut minimum 2-4 gyerekülés. Simán kölcsönadnék egyet egy fél napra.
Dehogynem meg tudja mondani, sir, ha valami kenyelmetlen neki.
Ezert lenne jo a proba. Az autonak az ulese se mindegy, valamelyik kicsit jobban lejt, akkor mar nem ugy fekszik rajta az adott gyerekules es stb. Nem egy hulyeseg a proba, ezt uzenem mindenkinek, aki ulest akarna venni. Nem mindegy :D
Nincs ismeros, de nem adtal rossz otletet, ha talan kiirom a helyi facebook csoportba, lehet valaki segitene. Csak nem szeretek igy “keregetni”.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!