13kilos gyereknek vett mar valaki 15kilostol valo gyerekulest autoba?
Nem.
A babahordozó után 0-25-ös ülést vettünk, és majdnem 2 éves koráig menetiránnak háttal utazott.
Majdnem 4 éves volt, amikor 9-36-os ülést vettünk.
Nem véletlenül vannak a súlyhatárok.
Nem.
A babahordozó után 0-18-as ülése volt. 3 éves kor után váltottunk 15-36-os ülésre. Ezt már a kocsi övével kell bekötni és nekünk azt mondták, hogy az övek 15 kg-tól rántanak be, az alatt nem.
Szia!
Hány cm a gyerkőc, és mennyi idős?
Amúgy, ha minőségi gyerekülést veszel, azoknál kisebb termetű gyerkőcökre is tökéletesen be lehet állítani a 15-36-os ülést. Viszont ezek nem dönthetők, és nagyobb gyerekeknek valók általában.
Nézd, nekünk a fiunk 2,5 évesen nem volt 15kg, amikor a 9-18-as Römerből átkerült a 15-36-osba, de konkrétan magasságra kinőtte. A hordozónál is ez volt 10 hónapos korában. Vettünk egy Römer 15-36-ost, ami kisebb gyerkőcöknél is jól vezeti el az övet. A legkisebb gyerekünk 4 éves, 100 cm és 15kg alatt. Néha utazik ebben az ülésben, és tökéletesen be tudom neki állítani.
Hozzáteszem, hogy hosszú távon még a 9-18-as a kényelmesebb neki, mert sokszor alszik.
Esetleg nézz egy teszten jó eredményt elért 25kg-ig jó ülést, ahogy írták előttem. Ott talán találsz dönthetőt is.
Amúgy van egy Cybex Free-Fix 15-36-os ülésünk is, azt is széles skálán lehet magasságra állítani. Van egy lótifuti Gracco is az ovi-otthon távra, na abba a kicsit nem tudom jól betenni, csak a középsőnek jó, mert a nagy már hosszra ezt is kinőtte igazából..
Amúgy kb 2-3 hete satufékeznem kellett, és simán védte a kicsit is az ülés... Nem repült sehova...
Van különbség a minőségi ülések és a lótifutik között...
A termetének megfelelő ülést vegyél, és ő is próbálja ki, hiszen ő használja majd, melyik kényelmes neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!