Milyen gyerekulest vegyunk,9kilos,5 hos babanak? Ami menetiranynak hattal is berakhato es nem isofixes, plusz ugye dontheto.
Én is ilyet keresek. Eddig csak egyet találtam, mivel szinte mind isofixes vagy csak 9-ig köthető övvel is háttal.
Römer First Class Plus 13 kg-ig köthető övvel is menetiránynak háttal.
Koszonom a valaszokat.a 0-18 kiloig valo ulesek igen kicsik nekunk.legalabbis amiket eddig neztunk,probaltunk.jon a tel.vastagabb ruhaban is bele kell ferjen a "torpe".de amiket probaltunk azokban mar most,egy reteg ruhaban is alig fert el.hosszu is nagyon.
Es igen,nem szabad meg mashogy bekotni,mert a fejet meg nem tudja tartani,egy esetleges nagyobb,hirtelen fekezesnel.....
Ha meg valaki tud,konkret markaval,tipussal egyutt szivesen fogadom az otleteket.
Szia! Nania gyerekülés létezik olyan, hogy 0-25 kg-ig jó, az gondolom nagyobb valamivel. Most néztem a Brendon honlapján, háttal is be lehet kötni, és nem isofixes. Viszont nem írják, hogy dönthető-e.
Isofixesből szerintem lenne más is, nem tudja az autótok? Először én is biztos voltam benne, hogy a miénk nem tudja, de kiderült, hogy mégis.
Biztosan nem tudja.
Opel astra,12 eves.
Benezunk a brendonba,es a banycenterbe is.csak azert kerdeztem,hogy legyen par konkret marka.
Ma voltunk meresen.9kilo es 71centi.
Mar babakocsit is masikat kell neznunk mert a mienknek kicsi a sport resze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!